Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олексій — одне з найпопулярніших чоловічих імен в Україні. День ангела Льоші теж святкують доволі часто і 2 грудня — одна з таких дат, коли знайомих з таким іменем можна привітати з іменинами та відправити їм красиві привітання у форматі коротких СМС чи оригінальних листівок.

Ім’я Олексій має давньогрецьке походження та перекладається як "захисник". Існують різні форми імені Олексій, такі як Льоша, Олесь, Лесик, Лесь, Льоха, Алек, Алекс.

Вважається, що носії імені Олексій легкі у спілкуванні, володіють оптимізмом, стійкістю і самостійністю. У взаєминах Олексій толерантний і не схильний до емоційних сплесків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з іменинами Олексія українською

Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською) - фото №1
Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською) - фото №2

З днем ангела, Олексію! Бажаю, щоб твій янгол-охоронець ні на секунду тебе не залишав, відводив всі хмари, допомагав, коли ти будеш його сильно потребувати та ніколи не підводив!

З днем ангела, Олексію! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай у твоєму житті завжди править щастя і любов, а твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською) - фото №4
Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською) - фото №5

З іменинами, Олексію! Крилом нехай тебе вкривають, від усіх труднощів відводячи твої дороги життя. Будь відкритий всьому новому, прагни та завойовуй, перемагай і слідуй своїм принципам і цілям. Вітаю!

Дорогий Олексію, вітаю тебе з іменинами. Хочу побажати тобі щирого і справжнього щастя, доброї та незмінної вдачі, великих і незламних успіхів, нереального і великого везіння, міцного і дуже міцного здоров’я. Хай твій ангел вберігає тебе все твоє життя. Зі святом!

Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською) - фото №7
Привітання з Днем ангела Олексія: побажання своїми словами та листівки, які піднімуть настрій (українською) - фото №8

Олексій, прийми мої вітання з Днем ангела! Хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про іменинників грудня 2023 року . Дізнайтеся, кого та коли вітати з Днем ангела за старим та новим церковним календарем.

Фото: 24 канал, УНІАН