Вітаємо зі Святвечором! Щирі побажання та найкращі листівки до свята - за старим стилем

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

За старим календарем українці, які не звикли відзначати Різдво 25 грудня, збираються за Святою вечерею. З нагоди свята для вас - найгарніші листівки та побажання. Нехай у ваших серцях панують мир та любов!

Віряни збираються за Святою вечерею. Головна страва свята — кутя і 11 пісних страв. Люди бажають одне одному достатку і блага, славлячи народження Ісуса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українці здавна любили Різдвяний Святвечір , адже з цього моменту в обрядовому календарі розпочинався період святок, який тривав до Хрещення Господнього. Зазвичай у цю дату релігійні люди відвідують храм або моляться вдома.

Підготовку до світлого свята Різдва Христового завершено, тож у Святвечір можна повністю зануритися у святкову атмосферу: проводити час за святковим столом із 12 пісними стравами, водити вертеп, колядувати та, звісно, вітати одне одного зі Святвечором і прийдешнім Різдвом Христовим. З останнім ми вам точно допоможемо. Далі обирайте найкращі картинки зі Святвечором і обов'язково поділіться радістю та магією свята з близькими.

зі святвечором картинки

Листівки з Святвечором

Святвечір також називають Навечір'я Різдва Христового або Багата кутя. Люди люблять це свято за його особливий дух, теплу обстановку в родині, традиційні страви та обряди. Важливими моментами є також обмін подарунками та привітаннями. З Різдвяним Святвечором листівки — те, що сьогодні має бути у вас під рукою.

святвечір привітання листівка
різдво святвечір фото
різдвяний святвечір листівки
святвечір різдво картинки
святвечір 2023 листівки
красиві листівки святвечір
листівка привітання зі святвечором

Картинки з Різдвяним Святвечором з побажаннями

Вам також можуть стати в пригоді на Різдвяний Святвечір листівки з побажаннями. Це вже готові привітання, які ви можете надіслати в соцмережах тим, кого немає поруч із вами за святковим столом.

листівка зі святом святвечора
різдвяний святвечір красиві листівки
листівки напередодні різдва
картинки напередодні різдва
листівки в різдвяний святвечір

Листівки з Різдвяним Святвечором у вигляді анімації

Судячи з відгуків у Мережі, багатьом подобається також анімація. Зі Святвечором листівки у вигляді гіфок ви можете зберегти безкоштовно на цій сторінці.

картинки на святвечір
святвечір листівки 2023
різдво святвечір листівки
листівки в святвечір
листівки до святвечора

Святвечір: фото для настрою

Підніміть собі настрій у свято за допомогою картинок, що передають атмосферу дня.

листівки привітання зі святвечором
красиві листівки з різдвяним святвечором
фото святвечір
листівки зі святвечором
святвечір фото листівки
фото різдвяний святвечір
красиві листівки зі святвечором

Раніше ми писали найгарніші віншування на Різдво. Для вас — збірка віршованих побажань, які легко запам'ятати і дітям, і дорослим. Не забудьте привітати своїх рідних, друзів та колег зі святом!