У боса скоро День народження? Ось 6 ідей для крутих подарунків

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що подарувати начальникові на День народження? Таке рішення краще приймати всією командою, але спочатку краще вибрати варіанти. І якщо у вас раптом зовсім немає ідей — їх має редакція Хочу.

Подарунок шефу на День народження: 6 ідей

Отже, наближається день, коли подарунок шефу на ДН повинен перетворитися з предмета обговорень на щось реальне. Якщо ви все ще не визначилися, давайте спробуємо разом придумати, що подарувати керівникові на День народження.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чашка з цитатою

Найкращий подарунок директору на День народження — той, який наголосить на його індивідуальності. У принципі, це правило працює з усіма людьми. Для друку на чашки можна вибрати фразу, яку ваш керівник найчастіше говорить.

Блокнот та ручка

Ще один хороший подарунок начальнику на День народження – блокнот та ручка з гравіюванням. Щоправда, тут варто врахувати переваги самого іменинника — якщо зазвичай він записує важливі справи за допомогою гаджета, блокнот може просто припадати пилом без діла.

Валіза

Ще одна ідея для тих, хто не знає, що подарувати директорові на День народження – валіза. Такий подарунок підійде для керівників, які часто бувають у роз'їздах.

Сувенір зі змістом

Якщо у вас невеликий і дружний колектив, в якому ви обговорюєте не лише роботу, а й життя поза офісом, то ви, швидше за все, знаєте про захоплення свого керівника. Якщо він грає на ударних, можна подарувати йому барабанні палички. Якщо малює – мольберт. Обговоріть можливість такого подарунка.

Худі чи футболка

Що подарувати шефові на День народження? Як щодо персоналізованого мерчу? Можна створити худі або футболку спеціально для нього - з фото, невеликим "досьє" або його улюбленими персонажами. Головне, щоб усе, що буде зображено на одязі, відображало захоплення та характер боса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Настільна лампа

Якщо ваша команда працює віддалено або у гібридному форматі, то допомога в обладнанні робочого місця будинку стане чудовим подарунком. Тому чому б не розглянути варіант з настільними лампами?

Раніше ми писали, що можна подарувати на День народження. Серед цих п'яти ідей можуть бути варіанти, які підійдуть вашому шефу.