З Днем народження, зятю! 9 крутих подарунків до свята

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чоловік чи хлопець дочки — член сім'ї, якого хочеться привітати з персональним святом по-особливому. Редакція Хочу ділитись ідеями для тих, хто не знає, що подарувати зятю на День народження.

Що подарувати зятю на День народження: 9 ідей

Наближається День народження коханого доньки, а ви все ще не знаєте, що подарувати? Ми подумали про це за вас і склали список із 9 ідей. У ньому ви знайдете подарунки зятю на День народження на будь-який смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розумний годинник

Цей гаджет припаде до душі спортсменам та зайнятим людям. Адже за допомогою розумного годинника можна відстежувати фізичну активність, отримувати повідомлення про дзвінки та повідомлення, а також вимірювати пульс, стежити за сном та багато іншого (все залежить від вашого бюджету та можливостей).

Набір для барбекю

Якщо зять любить готувати на грилі та пікніки, то комплект для барбекю з високоякісними інструментами, спеціями та аксесуарами буде чудовим подарунком.

Екшн камера

Чоловік, який захоплюється активними видами спорту чи подорожами, точно оцінить такий подарунок, адже екшн-камера дозволить йому сфотографувати важливі моменти життя.

Абонемент у спортклуб

Подаруйте зятю абонемент на заняття у його улюбленому спортивному клубі, щоб допомогти йому підтримувати форму. При виборі цього подарунка краще порадитися з дочкою або ж із самим іменинником, щоб правильно підібрати час відвідувань та види активності.

Компактна кавоварка

Компактна кавоварка в стильному дизайні стане чудовим подарунком для створення підбадьорливого напою будинку. Якщо ваш зять справжній кавоман, розгляньте цей варіант подарунка.

Навушники з шумозаглушенням

Якісні навушники з технологією шумозаглушенням допоможуть зятю насолоджуватися музикою або роботою, мінімізуючи зовнішні шуми. Такий подарунок підійде як меломанам, так і людям, які працюють віддалено та часто відвідують онлайн-зустрічі.

Набір крафтового пива

Зять-шанувальник крафтового пива точно оцінить подарунок у вигляді колекції різних сортів пива для різноманітності смаків.

Підписка на стрімінговий сервіс

Вибір просто величезний – платформи для перегляду кіно та серіалів, відеохостинги, сервіси для прослуховування музики. Підписка та можливість насолоджуватися улюбленим подкастом без реклами порадує іменинника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Електричний самокат або велосипед

Це не тільки чудовий засіб пересування, але й додатковий стимул частіше бувати на свіжому повітрі. Головне - переконатися в тому, що зять вміє або хоче навчитися кататися на самокаті або велосипеді.

Раніше ми склали список подарунків для свекрухи . У ньому зібрані круті та оригінальні подарунки для другої мами на День народження.