Чим порадувати батька коханої? Ми зібрали 8 ідей для подарунків свекру на День народження

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У батька коханої дружини День народження, а ви не знаєте, що йому подарувати? Відставити паніку! Редакція Хочу подбала про список подарунків за вас!

Що подарувати свекру на День народження: 8 ідей

Якщо ваш свекор не готовий складати віш-лист і на всі запитання каже, що йому нічого не потрібно і у нього все є, не варто зневірятися. Ми склали список ідей, серед яких знайдеться ідеальний подарунок свекру на День народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Набір для барбекю високої якості

Якщо свекор любить готувати на грилі, подаруйте йому стильний та функціональний набір для барбекю.

Електричний масажер для шиї та спини

Персональний електричний масажер – чудовий спосіб розслабитися після важкого дня та зняти напругу. То чому б не подарувати свекру такий гаджет?

Електронна книга

Якщо свекр любить читати, подаруйте йому електронну книгу. А ще краще — електронну книгу із уже завантаженою бібліотекою із книжками його улюблених жанрів чи письменників.

Мультитул

Це практичний і корисний інструмент, який стане в нагоді в різних ситуаціях. Особливо він порадує іменинників, які люблять щось лагодити та ходити у походи.

Навушники з шумозаглушенням

Навушники - ідеальний подарунок для свекра, який дотримується активного способу життя. Цей гаджет дозволить слухати музику чи подкасти під час пробіжок, чи поїздок на велосипеді.

Підписка на стрімінговий сервіс з його улюбленими фільмами та серіалами

Якщо іменинник обожнює серіали, то чому б не подарувати йому доступу до улюблених епізодів? Такий подарунок точно прикрасить не один вечір.

Смарт-гаджети для дому

Роботи-пилосос, розумна мультиварка або будь-який інший гаджет, який полегшить життя - також чудовий подарунок. Вибирайте пристрої, якими можна керувати за допомогою програм, навіть коли свекр буде далеко від дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щось для його хобі

Якщо ваш свекор захоплюється астрономією – подаруйте йому телескоп. Любить вирізати по дереву – подаруйте якісний набір інструментів. Головне – покажіть йому, що ви підтримуєте його захоплення.

Раніше ми склали список подарунків, які можна подарувати невістці на День народження. Тут ви знайдете відвідування СПА, і домашній декор.