З Днем братів і сестер: душевні привітання, картинки та відео до свята

Усі свята
1 532
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

День братів та сестер картинки
pixabay.com, canva.com

Це день, коли обов’язково варто огорнути увагою та своїм теплом братів та сестер. Без відчуття ностальгії свято точно не обійдеться…

10 квітня — Міжнародний день братів та сестер, свято, яке щороку відзначають у багатьох країнах світу. Україна — не виняток. Якщо у вас є брат або сестра, обов’язково зберігайте собі цю статтю. Красиві привітання з Днем братів і сестер — тема нашого нового матеріалу.

День братів та сестер (National Siblings Day) — свято, що прийшло до нас з Америки у 1998 році та має непросту історію походження. Дату запропонувала ввести мешканка Нью-Йорка Клаудія Еварт, яка в ранньому віці втратила своїх брата Алана та сестру Лізетті. Аби вшанувати пам'ять дорогих людей та наголосити на тому, яке велике значення мають стосунки з братом і сестрою, вона придумала День братів та сестер. А 10 квітня було обрано через те, що саме цього дня народилася її покійна сестра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазвичай 10 квітня рідні люди на честь свята влаштовують сімейні обіди, дарують один одному подарунки та теплі слова. День не обходиться без душевних побажань. Привітання з Днем братів та сестер вам допоможуть задати тон святковому дню.

з днем брата і сестри картинки
pixabay.com

З Днем братів і сестер: привітання у віршах

Навіть якщо у вас немає змоги особисто привітати з Днем братів та сестер, обов’язково варто подзвонити близькій людині, поцікавитися справами, сказати кілька теплих слів, можливо, заглибитися у спогади. Не забудьте також про щирі побажання. Душевні привітання з Днем братів та сестер у віршах — те, що допоможе зробити це красиво.

***

Як добре, що у мене є ти —

Рідна кров, надійна опора,

Щодня молю я всіх святих,

Щоб не було невдач і горя!

І я щоразу долі дякую

За те, що ти живеш на цьому світі.

Нехай не трапиться біди ніякої,

Хай береже тебе небесний покровитель!

***

Ви — братики і сестрички,

Ви — єдина рідна кров,

Ви — однієї сім'ї частинки,

Нехай в серцях живе любов!

Завжди будьте один для одного

Міцним дружнім плечем!

Брат — ваш друг, сестра — подруга,

Ставайте ближче з кожним днем!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Якщо є сестра або брат,

Невимовно ти багатий,

Значить, є плече рідне,

Що підтримає в щастя, у горі.

Є кому секрет довірити,

Чиї завжди відкриті двері,

Бережи, цінуй з пелюшок

Своїх братів і сестричок!

***

З Днем братів і сестер

Сердечно вітаю,

Зберігати міцний зв’язок

Особливо бажаю.

Рідніше немає по крові,

Ніж брат або сестра.

Бажаю розуміння,

Терпіння і добра.

***

День братів і сестер сьогодні,

З чим тебе сердечно вітаю,

Берегти ту нитку, що між нами,

Завжди-завжди я бажаю.

***

У День сестер і братів

Міцних усім обіймів,

Теплих стосунків,

Радісних митей.

Жити без сварок намагайтеся,

Частіше обіймайтеся,

Допомогу пропонуйте

І підтримуйте завжди!

***

Пам’ятаєш, в дитинстві ми бились?

І сварились, бувало, не раз…

Ну а потім так щиро мирились —

Не могли розлучити вже нас!

Ті часи проминули миттєво,

Вже дорослі ми стали давно…

Але брат і сестра — це суттєво,

І найближчі вони все одно!

***

Якщо маєш сестру й брата,

Невимовно ти багатий,

Значить, є плече надійне,

Що підтримає постійно.

Є, кому секрет відкрити,

По душам поговорити

Ти завжди будеш багатим

Якщо маєш сестру й брата!

День брата і сестри в Україні
pexels.com

День брата і сестри в Україні: привітання у прозі

Якщо у вас є діти, також можна провести сімейну бесіду та розповісти, наскільки важливо мати чудові та міцні стосунки з рідними людьми. Адже вибудувавши міцний зв'язок, ви отримаєте найкращого друга на все життя. Варто цінувати та багато працювати й вкладати один в одного. А у святковий день обов’язково наголосити, як сильно ви цінуєте брата чи сестру. Виразити почуття вдало допоможуть красиві привітання з Днем брата і сестри своїми словами.

***

На честь цього особливого дня хочу висловити свою найщирішу любов і вдячність. Ви — моє найбільше багатство, і я завжди горджуся, що маю вас у своєму житті. Зичу вам безмежного щастя і радості! З Днем братів і сестер!

***

Немає нічого міцнішого за родинні зв’язки. Бажаю, щоб з рідною, дорогою людиною ніколи не було нудно, щоб з нею можна було завжди поділитися і радістю, і особистим переживанням. Здоров’я вам, взаєморозуміння, спільних успіхів і щирої гордості за перемоги один одного.

***

Вітаю з Днем братів і сестер. Бажаю, щоб з найближчою людиною ніколи завжди було про що поговорити, можна було розділити найрадісніші та найважчі моменти. Від душі бажаю взаєморозуміння, невичерпного натхнення та великих родинних успіхів. Зі святом!

***

Сьогоднішній день — чудова нагода згадати всі ті моменти, які ми провели разом, усі наші радощі та невдачі, усі сміх та сльози. Дякую вам за кожну мить спільної дороги, за вашу любов та підтримку. З Днем братів і сестер!

***

Дорогі мої! Хочу вам побажати завжди зберігати цю неповторну злагоду та тепло в наших відносинах. Нехай кожен новий день приносить вам лише радість і вдячність за те, що ми маємо одне одного. З любов'ю та повагою, з Днем братів і сестер!

***

Вітаємо від душі з прекрасним святом, Днем братів і сестер! Сестри та брати — це не просто наші рідні люди, це наша опора і підтримка у важку хвилину, наші самі вірні й віддані друзі, наш зв'язок зі світом дитинства і рідною домівкою. Частіше зустрічайтеся з рідними, бережіть один одного, будьте здорові та щасливі.

***

Мої любі, брати та сестри — ті рідні люди, які знають нас як ніхто інший. З ними проживаєш і щастя, і горе. З ними не страшно, адже вони завжди знайдуть потрібні слова і підтримають в будь-якій ситуації! Бажаємо берегти один одного! З Днем брата і сестри!

***

Цей святковий день — прекрасна нагода відзначити наш неповторний зв'язок. Нехай наші відносини будуть ще сильнішими, наші спогади — ще яскравішими, а наші мрії — більшими. Зичу вам море любові та щастя, дорогі брати та сестри!

З Днем братів і сестер: картинки

В ролі коротких, але не менш гарних та змістовних привітань зі святом ви можете відправити у месенджери та соцмережі картинки з Днем братів і сестер в Україні.

день брата і сестри відео
tsn.ua
з днем братів та сестер картинки
maximum.fm
день братів і сестер картинки
nv.ua
з днем братів та сестер
pexels.com, canva.com
день братів і сестер привітання
tviysvit.com.ua
день брата і сестри листівки
nv.ua
з днем брата і сестри в україні
canva.com, pexels.com
День братів і сестер картинки
maximum.fm

Відеопривітання на День братів і сестер

Якщо ви надаєте перевагу відеоконтенту, тоді вам точно сподобаються наступні ролики. Відео привітання з Днем брата і сестри в Україні — далі.

З Днем брата і сестри в Україні!

Також нагадаємо, що сьогодні святкують День ангела Максима. Якщо шукаєте найкращі привітання з іменинами, зберігайте наступне посилання.