Гарні вітання на Песах 2024: картинки, відеопобажання та щирі слова — українською

Усі свята
951
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Атрибути Песаху, фото
Фотоколаж ХОЧУ

Вітаємо зі святом Песах — найгарніші картинки, відео та побажання

Єврейський народ відзначає Песах. У 2024 році він починається ввечері 22 квітня, і триватиме до 30 числа поточного місяця. В цей період люди увінчують вихід ізраїльтян із стародавнього Єгипту.

Євреї відзначають свій Великдень за тиждень до християн. Песах для них — це символ виходу з рабства, яке тривало 400 років. Ця історія описана у Біблії в книзі “Вихід”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання — українською:

Нехай Песах принесе мир, достаток, радість, удачу, наді, віру та любов. Ніколи не здавайтеся і вірте у Всевишнього, Який творить дива. Нехай за смачним і ситним Седером зберуться дорогі серцю люди, нехай завжди в житті буде благодать і спокій.

Страви та атрибути Песаху, картинка
Фото: Freepik

Нехай славне свято Песах пробудить почуття свободи і пошле благодать у твоє життя. Вітаю, і від душі бажаю миру і щастя, любові і достатку, гармонії і радості, відчуття легкості і сприйняття всього прекрасного!

Символи Песаху, картинка
Фото: Freepik

Ось Сонце приховало свій останній промінь за горизонтом. Настав Песах! Вітаю вас з великим святом! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, світла, любові і тепла. Бажаю вам більше хороших подій, усмішок і щирості. Будьте щасливі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Головні страви Песаху, картинка
Фото: Freepik

Вітаю зі святом Песах! Бажаю мати можливість зустрічати добрих гостей багатим Седер, завжди поважати і постійно розвивати у собі сильну особистість, наповнювати власне життя добрими справами, яскравими ідеями, плідною працею і чудовим відпочинком.

Основні продукти на Песах, картинка
Фото: Freepik

Зі світлим святом Песах! Бажаю Вам завжди пам’ятати про витоки свого народу, і ніколи не пізнати чорних днів рабства: ні фізичного, ні морального! Нехай все виходить, дні будуть світлими і радісними, здоров’я — міцним, щастя — повним, а оточуючі цінують і люблять!

Накритий стіл на Песах, картинка
Фото: Freepik

Раніше ми писали, що не можна робити на Песах. Для вас — історія свята і традиції , яких дотримуються євреї.