Матуся зрадіє: найкращі подарунки для найріднішої на День матері 2024

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

День матері, картинка
Фото: freepik.com

Пам’ятайте, що ваша увага - це вже найкращий подарунок для вашої мами

Вже скоро українці відзначатимуть День матері 2024. Тож не втрачайте часу та заздалегідь подбайте про подарунок для найкращої жінки на світі. Що це може бути - підкажемо у цій статті.

Цьогоріч День матері святкується 12 травня. Цього дня обов’язково потрібно подзвонити, написати або навідатися особисто до улюбленої матусі. Краще робити це не з пустими руками. Ви можете подарувати їй букет квітів, а можете додатково придбати ще й подарунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Звісно, вартість презенту залежить від наявного у вас бюджету. Тож у цій статті ми зібрали найрізноманітніші ідеї на різний гаманець.

Що подарувати на День матері

Квіткова композиція або солодкий букет. Якщо ви не впевнені у свіжості квітів, завжди можна замінити їх на композицію з цукерок або зефіру.

Косметичний набір. Ніколи не буде зайвим для будь-якої жінки. Але краще заздалегідь дізнатися про вподобання вашої мами щодо брендів та засобів.

Процедура у spa-салоні. Якщо ваша мама завжди хотіла, але не мала нагоди спробувати шоколадне обгортання або тайський масаж - саме час здійснити це її бажання.

Сертифікат у салон краси. Знайдіть крутого майстра, який допоможе вашій мамі відтворити бажаний імідж.

Жінка в салоні краси, фото
Фото: freepik.com

Фітнес-браслет. Не обов’язково обирати дорогий - головне, щоб він стильно і комфортно “сидів” на жіночій руці та надавав достовірну інформацію.

Квитки на культурний захід. Це може бути похід в театр чи на концерт. Але подбайте, щоб у вашої мами не було інших планів на цей день.

Прикраси. Їх любить кожна жінка! Тож оберіть щось цікаве та те, що відповідає стилю вашої мами. Тим паче, що сьогодні на ринку є багато варіантів з натурального каміння, кераміки та бісеру.

Кімнатні рослини. Чудова альтернатива звичайному букету квітів.

Дрібна побутова техніка. Це може бути праска, блендер, фен чи кавоварка. Але перед придбанням впевніться, що вони дійсно потрібні вашій мамі, та відстежте акції в різних магазинах, щоб придбати цей товар за якомога вигідною ціною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували пісні про найрідніших та найближчих. Кращі композиції до Дня матері ви знайдете у цій статті.