Матуся зрадіє: найкращі подарунки для найріднішої на День матері 2024

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

День матері, картинка
Фото: freepik.com

Пам’ятайте, що ваша увага - це вже найкращий подарунок для вашої мами

Вже скоро українці відзначатимуть День матері 2024 . Тож не втрачайте часу та заздалегідь подбайте про подарунок для найкращої жінки на світі. Що це може бути - підкажемо у цій статті.

Цьогоріч День матері святкується 12 травня. Цього дня обов’язково потрібно подзвонити, написати або навідатися особисто до улюбленої матусі. Краще робити це не з пустими руками. Ви можете подарувати їй букет квітів, а можете додатково придбати ще й подарунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно, вартість презенту залежить від наявного у вас бюджету. Тож у цій статті ми зібрали найрізноманітніші ідеї на різний гаманець.

Що подарувати на День матері

Квіткова композиція або солодкий букет . Якщо ви не впевнені у свіжості квітів, завжди можна замінити їх на композицію з цукерок або зефіру.

Косметичний набір . Ніколи не буде зайвим для будь-якої жінки. Але краще заздалегідь дізнатися про вподобання вашої мами щодо брендів та засобів.

Процедура у spa-салоні . Якщо ваша мама завжди хотіла, але не мала нагоди спробувати шоколадне обгортання або тайський масаж - саме час здійснити це її бажання.

Сертифікат у салон краси . Знайдіть крутого майстра, який допоможе вашій мамі відтворити бажаний імідж.

Жінка в салоні краси, фото
Фото: freepik.com

Фітнес-браслет . Не обов’язково обирати дорогий - головне, щоб він стильно і комфортно “сидів” на жіночій руці та надавав достовірну інформацію.

Квитки на культурний захід . Це може бути похід в театр чи на концерт. Але подбайте, щоб у вашої мами не було інших планів на цей день.

Прикраси . Їх любить кожна жінка! Тож оберіть щось цікаве та те, що відповідає стилю вашої мами. Тим паче, що сьогодні на ринку є багато варіантів з натурального каміння, кераміки та бісеру.

Кімнатні рослини . Чудова альтернатива звичайному букету квітів.

Дрібна побутова техніка . Це може бути праска, блендер, фен чи кавоварка. Але перед придбанням впевніться, що вони дійсно потрібні вашій мамі, та відстежте акції в різних магазинах, щоб придбати цей товар за якомога вигідною ціною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували пісні про найрідніших та найближчих. Кращі композиції до Дня матері ви знайдете у цій статті .