З Днем всіх закоханих, моя найдорожча! Найкрасивіші валентинки та картинки для коханої на 14 лютого

День Валентина
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже ділились добіркою валентинок для нього , а в цьому матеріалі опублікуємо милі, красиві та романтичні картинки для неї. Найкращі привітання з Днем святого Валентина для коханої ви знайдете далі в нашому матеріалі!

14 лютого відзначається найромантичніше свято — День святого Валентина. Це прекрасна нагода підкреслити близькість з коханою людино чи зізнатися в почуттях. Сьогодні багато людей дарують подарунки, солодощі та квіти, однак цінуються не лише матеріальні речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На День святого Валентина заведено дарувати коханим валентинки — листівки, найчастіше у формі серця, на яких написані зізнання в коханні чи інші романтичні слова. Вони можуть бути романтичними, жартівливими або навіть лаконічними. Головне, щоб такі листівки несли тільки позитив та сприяли створенню гарного настрою.

Ми зібрали найкрасивіші валентинки для дівчат, якими ви можете потішити свою кохану. Ці картинки та листівки допоможуть сказати вашій другій половинці про те, як сильно ви її любите та цінуєте. Ваша кохана точно відчує радість та закохається в вас ще більше, тож не проґавте можливість привітати її таким милим способом.

З Днем всіх закоханих, моя найдорожча! Найкрасивіші валентинки та картинки для коханої на 14 лютого - фото №1
З Днем всіх закоханих, моя найдорожча! Найкрасивіші валентинки та картинки для коханої на 14 лютого - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про фільми, які варто подивитися на День святого Валентина. Ця добірка  кіно про кохання  підійде як для тих, хто вже має кохану людину, так і для тих, хто поки що не зустрів свою другу половинку.

Фото: freepik, ТСН, Canva, 1+1