З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською

День Валентина
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Дня святого Валентина вітаємо військових ЗСУ. Бажаємо перемоги, мирного неба та взаємного кохання. Раніше ми писали, як влаштувати незабутній вечір з коханим, а тепер публікуємо найгарніші валентинки та зізнання у коханні для ЗСУ.

Вітаємо з Днем святого Валентина! Бажаємо з любов’ю в серці зустрічати кожен день. Нехай ваше кохання квітне, наче троянда в саду, нехай ваша друга половина розділяє з тобою радість та сум.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Вітаю з Днем святого Валентина! Бажаю, щоб твоє серце щиро кохало та кохали тебе, щоб твоя любов могла наповнити цей світ дивами та красою. Нехай кожен день проходить з любов'ю до близьких і до самого життя.

З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №1
93 бригада Холодний Яр

Ми далеко один від одного, але з кожним днем наша любов тільки міцнішає. Я тебе дуже кохаю і сумую. Сподіваюся, що ми скоро зустрінемося — врешті-решт, ця війна закінчиться, і ми будемо разом. З Днем святого Валентина, мій найкращий!

***

У День святого Валентина хочеться сказати безліч прекрасних слів про свої почуття. Але цього буде недостатньо, щоб висловити все те, що я відчуваю до тебе! Нехай краще ця валентинка розповість про мою любов замість тисячі слів. А я лише подарую тобі свій солодкий поцілунок, щоб ти переконався в моїй щирості!

З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №1
pruvitannja.com.ua

З Днем святого Валентина, коханий! Ти найпрекрасніша людина на всій Землі. Твої турбота, мужність, ніжність і увага роблять мене щасливою! Кожною клітиною тягнуся до тебе і ціную кожну хвилину, проведену разом.

***

Ти – світло мого життя, биття мого серця та моє найбільше благословення. Я кохаю тебе більше, ніж можуть сказати слова. Бажаю, щоб кожен твій день був наповненим любов'ю та щастям. Цьом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли я читаю твої повідомлення, мені хочеться якнайшвидше тебе почути… щоб слова з паперу, з екранів монітора та телефону зігріли теплом твого голосу. Коли я чую твій голос, я мрію скоріше тебе побачити… адже погляди щиріші за слова. Коли я дивлюся на твою фотографію, я бажаю торкнутися тебе… щоб відчути тепло твоїх рук. Давай швидше зустрінемося!

З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №2
Pinterest

Вітаю з Днем закоханих! Я люблю тебе всім серцем і сьогодні вітаю зі святом, бажаю щастя! З тобою я відчуваю себе спокійно і ясно бачу наше майбутнє! Нехай у твоєму житті ніколи не буде хмар, а твоя любов ніколи не згасає! Любий, зі святом тебе!

***

З днем святого Валентина, моя друга половина! Коханий, бажаю тобі здоров’я, завзяття і удачі! Нехай твої цілі будуть досягнуті, а мрії виконані. Залишайся завжди таким же позитивним, творчим, веселим і активним. Цілую!

З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №3
tviysvit.com.ua
З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №4
Марина Шевчук
З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №5
Pinterest
З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №6
avaycs
З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №7
sms-ki.org
З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №8
planbphoto.com
З Днем Валентина, ЗСУ! Зізнання у коханні та картинки — українською - фото №9
Pinterest

Раніше ми писали, як святкують День Валентина у різних країнах світу. Для вас — факти про це свято та звичаї різних народів у цей день, які неабияк здивують.