Космічні яйця: як пофарбувати крашанки на Великдень — майстер-клас (ВІДЕО, ФОТО)

Великдень
1 178
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Космічні крашанки
Фото: funmoneymom.com

Пропонуємо доступний майстер-клас, як зробити крашанки, що схожі на нічне небо

З нагоди Великодня чимало господинь фарбують яйця. Унікальні крашанки стильно видніються з кошиків біля храмів. Головне — аби фарба була натуральна, тому українки діляться своїми лайфхаками. До вашої уваги — майстер-клас, як зробити космічні яйця.

Фарбуючи яйця не забудьте, що вони повинні бути їстівними після будь-яких кольорових перетворень. Тому обирайте виключно харчові барвники або підфарбовуйте продуктами, які міняють колір яєчної шкарлупи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фарбування яєць у кольори космосу
Скрін із відео YouTube-каналу “Смачно у люди”

Перед фарбуванням ретельно промийте яйця водою і зваріть їх. Якщо це магазинний продукт і там є штампи, вони легко змиваються оцтом. Для фарбування необхідні харчові барвники, які використовуються для тіста.

Фарбування крашанок у кольори космосу
Скрін із відео YouTube-каналу “Смачно у люди”

Розведіть фарбу у місткостях із гарячою кип'яченою водою. Додайте оцет і занурюйте яйця в будь-який колір, який буде базою. Тримати яйця потрібно біля 20 — 30 секунд. Тепер можна “перетворювати” крашанки на космічні. У ті ж контейнери додайте олію. Тепер кожне яйце потрібно занурити на той же час у всі кольори по черзі. Завдяки олії на крашанках з’являться нестандартні плямки, схожі на зірочки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби крашанки мали насичений і блискучий тон, протріть їх олією. Найкраще це робити ватним диском. Залиште яйця висихати. Щасливого Великодня!

Крашанки у фіолетових і блакитних відтінках із блискітками, фото
Фото: Michele Mullings
Блакитні крашанки із золотистим блиском, фото
Фото: honestlyyum.com
Блакитні крашанки з фольгою, фото
Фото: Pinterest

Раніше ми писали, як красиво пофарбувати яйця на Великдень. Для вас — стильні ідеї, як зробити крашанки і дешево, і гарно.