Найсильніша молитва за дітей, яку читають на Вербну неділю, щоб їх захистити від зла та негараздів

Великдень
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дитина у церкві, фото
Фото: unian.net

Цього дня Господь чує всіх, хто звертається до нього від чистого серця

За тиждень до Великодня українці святкують Вербну неділю. Яку молитву цього дня мають обов’язково прочитати всі батьки - пишемо у цій статті.

28 квітня у церковному календарі - Вхід Господній в Єрусалим або Вербна неділя. Це свято не має фіксованої дати - вона змінюється залежно від дати Великодня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згідно з церковними переказами, цього дня Ісус Христос в’їхав на ослі до Єрусалиму. Місцеві жителі вистилали йому дорогу пальмовими гілками. Проте на нашій території пальми не ростуть, тож для обрядів стали використовувати вербові гілки.

Потужна молитва на Вербну неділю

Цього дня варто відвідати храм, щоб помолитися та освятити вербові гілочки. Також можна помолитися перед іконами вдома.

У Вербну неділю батькам варто прочитати сильну молитву про захист їхніх дітей від зла та негараздів. Важливо робити це у спокої та з чистими думками.

Свічки у церкві, фото
Фото: lenta.ua

Молитва для захисту дітей

Всемогутній Боже, вручаю своїх дітей під твою могутню опіку та охорону! Захисти їх, Господи, від усього, що може завдати шкоди їхньому здоров'ю або поставити їх під загрозу смерті. Але, перш за все, молю тебе, небесний батько, визволи їх від небезпек, що загрожують їхній душі.

Відкинь, Боже, своєю всемогутньою рукою від моїх дітей все те, що може мати злий вплив на їхнє невинне серце, або стати для них спокусою до зла. Охорони, Боже, моїх дітей від всякого гріха, плотського і душевного! Пішли, молю Тебе, Своїх святих ангелів, щоб стерегли їх на шляху життя.

Всемогутній Боже і Отче, переведи щасливо моїх дітей через всі земні небезпеки і бурі. Зроби, Господи, так, щоб вони щасливо дійшли до пристані спасіння. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що на Великдень їдять першим. У цій статті пишемо про обов’язкову умову, про яку знають не всі віряни.