Навіть вночі буде досить комфортно: синоптики потішили прогнозом погоди на Великдень 2024

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото кіт на дереві
Фото: 1.zt.ua

На Великдень можна очікувати приємної погоди

Ми повідомляли на який день цьогоріч випадає Великдень, а зараз розповімо про погоду, яку можна очікувати на великодні дні та травень в цілому. Попередній прогноз синоптиків обіцяє втішні новини. Місцями можна буде спостерігати хмарну погоду з дощами, але загалом потрібно готуватися до тепла.

Цього року Великдень ми святкуватимемо 5 травня. Передбачається тепла, комфортна, сонячна та суха погода з температурою +20 градусів вдень та +10 вночі, повідомляє chas.news.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Погода у травні

Зазвичай середня температура для травня становить 13-17 градусів, проте цього року потрібно чекати більш високі температури.

Перша декада принесе Україні тиждень з мінливою хмарністю, сонячний та хмарний день. Температура повітря вночі в ці дні буде +9+11 градусів, вдень +18+21 градус.

Друга декада подарує 6 днів з мінливою хмарністю. Нічна температура повітря в ці дні +10+13 градусів, денна +18+23 градуси. та можливість опадів у один з днів.

Починаючи з третьої декади потрібно чекати на підвищення температури. . П’ять днів буде з мінливою хмарністю, два з них можуть бути з опадами. З шести хмарних днів, з опадами очікується один. Нічна температура в ці дні +12+15 градусів, денна +21+24 градуси.

На фото прогноз погоди на травень
Фото: meteoprog.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яким можна очікувати літо 2024 , за прогнозами синоптиків. Можливі передбачення певних аномалій та коливання температур.