Вербна неділя 2024: найкрасивіші привітання зі святом у прозі, картинках та відео — українською

Великдень
650
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Вербові котики, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Публікуємо найкращі вітання з нагоди Вербної неділі

У 2024 році Вербна неділя припадає на 28 квітня. Віряни ідуть до храмів освячувати букети з вербових гілок. Для вас — найгарніші привітання у прозі, картинках, листівках і відео.

Вітаю з Вербною неділею! Бажаю зберегти в душі чисте світло цього свята. Нехай віра в диво завжди живе в серці, наповнюючи його щастям та спокоєм. Бажаю добрих друзів поряд, впевненості у завтрашньому дні та удачі. Кохання, здоров'я та вічної весни!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Букет із вербових котиків, фото
Фото: nta.ua
Вербові котики, фото
Фото: nta.ua
Букет із вербових котиків на фоні храму, фото
Фото:

Вітаю вас із Вербною неділею! Від щирого серця бажаю здоров'я всім членам вашої родини, миру вашому дому та світлої весни! Нехай усі нещастя та прикрощі обійдуть вас стороною, і тільки радість та добро знайдуть до вас дорогу!

З Вербною неділею! Нехай світле свято заряджає теплою енергією, дає сили для здійснення задуманого. Нехай верба охороняє дім від зла та негараздів, а Господь дарує щастя, сили, спокій та смирення духу. Нехай Бог береже Україну та допомагає нашим сміливим воїнам якнайшвидше здобути перемогу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нехай з гілочкою верби ваш будинок наповниться світлим щастям, новими надіями, теплою атмосферою любові та взаєморозуміння! Нехай мир і злагода завжди панують у вашому домі!

Зайчик тримає букет вербових котиків, картинка
Фото: planbphoto.com
Синичка сидить на гілці верби, фото
Фото: Оксана М.

Раніше ми писали, чи можна мити голову на Вербну неділю. До вашої уваги — забобони та правила цього великого свята.