Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Затишок, душевну гармонію та щастя дарують не лише смаколики і новий одяг. Є книги, від яких неможливо відірвати за вуха навіть тих, хто не терпить читання. Для вас — новинки осені 2023 року, які ви могли пропустити.

Книжкові полиці швидко доповняться новими шедеврами сучасної літератури, коли ви познайомитеся з новинками видань, пише tviysvit.com.ua . Ці книги додадуть у буденність кольорові емоції та подарують натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. "Танго з духами", Марічка Крижанівська

Історія описується у Карпатах. Люди з різними долями, які вірять у дива, шукають скарб Олекси Довбуша. Чи здійсниться їхня мрія? Що зрозуміють герої книги, коли знайдуть справжній скарб?

Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №1

2. "Не музи, а м’язи. 50 вправ із творчопису", Марія Титаренко

Автор книги розповідає секрет пошуку музи та мотивації. Зі слів Титаренко, не варто чекати натхнення, потрібно його створювати. Письменниця розповіла, як саме це робити, і що допомагає письменникам писати вдалі тексти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №2

3. "Сховане мистецтво: есеї, розмови, коментарі", Діана Клочко

Ця книга буде цікавою любителям мистецтва та історії України. Багато творів, що заборонялись радянською владою, ховали на потім, до кращих часів. Такого «схованого мистецтва» накопичилось дуже багато. Не знаючи його реальних обсягів, ми не можемо повною мірою осягнути, наскільки багата наша культурна спадщина.

Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №3

4. "Толіки", Юлія Мак

Автор книги нагадує про початок 2000-х років, відпочинок у селі та появу перших мобільних телефонів. Книга повертає читача у приємне минуле і знайомить зі своїми героями. Як пройшов їхній підлітковий вік, і що сталося з ними, уже дорослими?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №4

5. "Нікого немає в лісі. Історії про людей, будівлі і психіатрію", Христина Шалак

Автор пише про реальних людей та їхні історії. Мрії та переживання показані через призму хвороби. Христина Шалак поділилася своїми думками стосовно того, як психіатрія відображається в архітектурі та впливає на неї.

Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №5

6. "Мами", Марія Матіос

Автор пише про життя та переживання жінок, які втратили найдорожче у світі — своїх дітей. Книга хвилююча та повчальна. Марія Матіос описала гострі питання, які не можна задавати жінкам, котрі пережили таку біду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №6

7. "Господь не любить веганів", Ганна Городецька

Автор пише про жабу, яка живе у кожній людині. У книзі описується життя, в якому суцільні халепи, і паралельно — життя кардинально іншої людини, в якої будні схожі на казку. Чому так?

Ви могли їх пропустити і даремно! ТОП-7 книжкових новинок осені 2023 - фото №7

Раніше ми писали, як зіставити план на рік. Для вас — цікаві ідеї та корисні поради щодо цього.

Фото: tviysvit.com.ua