Усамітнення із користю: як провести час із самим собою

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Іноді людина має час, коли залишається наодинці з собою. Аби в голову не лізли негативні думки, варто налаштувати правильний фокус уваги. Раніше ми писали, як запам'ятати прочитану книгу, а тепер розкажемо, чим зайнятися, коли ви — самі вдома.

Найкращі способи якісно і цікаво провести своє усамітнення — це рух і саморозвиток. Аби раптово не прийшли погані спогади та сумний настрій, варто зайнятися тим, що додає життєвої енергії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рух

Виходьте на вулицю. Можна просто ходити, фотографуючи всілякі дрібниці. Можна зайнятися пробіжкою, йогою, фітнесом. Головне — це рух під відкритим небом. Ваша кров насичується киснем, що додає гарного настрою.

Малювання

Навіть якщо ви не вмієте малювати, беріть олівці чи фарби, і зображуйте свої емоції та відчуття вільними лініями та образами. Ваші очі будуть бачити кольори та обирати комфортні відтінки. Саме так ви покращите своє самопочуття і отримуєте заряд натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вазони

Приведіть до лажу свої вазони. Ймовірно, якусь квітку треба розсадити. Або ж купіть гарніші горщики і пересадіть туди свої рослинки. Вона додадуть енергії та сили.

Раніше ми писали про корисну літературу. Для вас — 5 найкращих книг для жінки, яка мріє про щастя.

Фото: Pinterest