Хочете займатись саморозвитком? 7 YouTube-каналів, які вам в цьому допоможуть

Особистісний розвиток
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: experience

Найкращі канали для саморозвитку

Інтернет вже давно перетворився на місце, де можна чудово творити, навчатися і розвиватися. Неможливо уявити навіть одного дня без перегляду захопливих YouTube-каналів чи стрічки новин. Проте у всесвітній "павутині" можна не лише розважатися, а й плідно розвивати себе на повну.

Багато YouTube-каналів мають суто розважальний характер. Але, якщо зосередитися на розвитку, можна відшукати справді дорогоцінні для навчання речі. Які саме канали найкраще зацікавлять і прокачають ваше "я", розповідає work.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

WAS: Популярна історія

Тут зібрані багато цікавих фактів про світову історію та історію України, розповіді про видатних історичних особистостей, розслідування, досьє та розповіді про незвичайні події та явища.

Клятий раціоналіст

Науково-популярний контент про найрізноманітніші речі на цілому світі. Цей канал розвиває критичне мислення, розвінчує міфи і навчає правильно ставитися до дезінформації.  Блогер Артем Албул розглядає різні теми, шукає і розвінчує міфи та раціонально підходить до вкоріненого у суспільстві переконання.

Dima Maleev

Автор каналу, Дмитро Малєєв, розповідає на ньому про будні IT-фахівців, нові технології, які впливають на галузь та цікаві речі для тих, хто цікавиться технологіями чи мріє працювати в IT. Також тут можна знайти плейліст інтервʼю з представниками різних цікавих професій — #Dima_Live.

СЛУХ

Все відоме про музику і культуру. Документальні розслідування, серіали,  розповіді про різні галузі української культури — музику різних стилів, образотворче мистецтво, кіно, танці, мистецтво та інше.

Солов‘їне шоу

Тут відомі українці змагаються в знанні української, а ви, спостерігаючи за цим, ловите відразу класні вирази, як правильно вимовляти і писати слова, факти з культури, крилаті фрази та правила української мови. 

Ukraїner

Це канал, у який можна пірнути з головою з перших хвилин. Неймовірні подорожі та експедиції Україною, репортажі про українську культуру, людей та ситуацію, яка переживається саме зараз нашою країною.

Поворкуємо?

Канал для HR-менеджерів та рекрутерів, де можна відшукати багато корисного та розважального контенту. На каналі є кілька навчальних курсів, крейзі-шоу для HR-ів та плейліст із записами вебінарів на актуальні зараз теми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 19 цікавих подкастів українською мовою. Тут ви знайдете все для розвитку та вдосконалення своїх знань та навичок.