Робіть компліменти та не бійтеся просити про послугу: поради від агента ФБР, які допоможуть причарувати будь-кого

Психологія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як причарувати будь-яку людину з першої зустрічі? Спробуйте скористатися секретами агента ФБР, про які ми розповідаємо у цьому матеріалі.

Впродовж тривалого періоду професор психології Джек Шафер працював спеціальним агентом ФБР, де викладав іншим агентам техніки впливу та переконання. За його словами, ключовим секретом, який може допомогти причарувати будь-яку людину, є "золоте правило" — примусьте співрозмовника сподобатися самому собі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось шість способів Джека Шафера, якими поділилися на порталі tut-cikavo.com. Читайте та беріть на замітку!

Допустіть помилку

Під час ведення лекцій Джек Шафер ненароком допускає помилки у вимові, дозволяючи студентам виправляти його. Цей метод сприяє підвищенню впевненості студентів, створює атмосферу вільної комунікації та дозволяє їм теж допускати помилки.

Говоріть з людьми про них самих

Щоб сподобатися людям, важливо виявляти щирий інтерес до їхнього життя. Це може призвести до отримання більшої кількості друзів, ніж коли ви намагаєтесь зацікавити інших собою.

Зробіть комплімент від третьої особи

Іноді прямі компліменти можуть бути нав'язливими, тому краще використовувати комплімент від імені третьої особи. Наприклад, звертайте увагу на позитивні відгуки інших про співрозмовника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забудьте поспівчувати

Проявляйте уважність і співчуття до почуттів інших. Висловлюйте підтримку та розуміння — так людина почне почуватися з вами комфортно та буде вам довіряти.

Попросіть про послугу

Використовуйте ефект Бенджаміна Франкліна. Не надавайте послугу, але попросіть про неї, щоб створити враження важливості та взаємодопомоги.

Зробіть так, щоб людина сама себе похвалила

Висловлюйте подив до досягнень інших. Цим ви будете спонукати іншу людину хвалитися, підвищуватиме її самооцінку та позитивне ставлення до вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чим небезпечна маніпулятивна похвала , особливо на роботі. Дізнайтеся про 5 маніпуляцій, які ви можете не помічати.