Хитрі маніпуляції більше не спрацюють! Як правильно відподати на питання: "На яку заробітну плату ви претендуєте?"

Бізнес та гроші
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Втомилися від питання рекрутерів: "На яку заробітну плату ви претендуєте?", оскільки думаєте, що вас щоразу хочуть обманути, заплативши менше, ніж розраховували? Ми знаємо як цього не допустити!

Суперлайфхаком, який допоможе вирішити цю проблему за 3 секунди й "поставити на місце" хитрого рекрутера, ділиться користувачка TikTok із нікнеймом @kateryna_tykha. Каже, усе насправді надзвичайно просто!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, якщо під час пошуку роботи ви почули від рекрутера саме це хитро сформоване запитання, а насправді хочете почути цифру від роботодавця, просто скажіть:

Мої фінансові очікування залежать від посадових обов'язків та можливостей професійного розвитку. Тому прошу вас детальніше розповісти про це та назвати зарплату, яку ви можете мені запропонувати.

Я знаю, що ваші працівники отримують середньоринкову зарплату, і мене це влаштовує. Саме тому я прошу вас оголосити, в межах якого бюджету ви розглядаєте кандидатів на цю посаду.

Наразі середньоринкова заробітна плата на цій посаді становить 25-30 тис. грн. Скажіть, будь ласка, зарплата на цій вакансії входить у цей діапазон?

@kateryna_tykha На яку заробітну плату ви претендуєте? #саморозвиток #карєрнийконсультант #найм #розвиток #hr #україна #карєрнаконсультаціяонлайн #професія #професійнийрозвиток #робота #новаробота #рекрутер #співбесіда #гроші #заробіток #заробітнаплата ♬ оригінальний звук - Катя про кар'єру
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали,  як говорити про підвищення зарплати зі своїм керівником. Пам'ятайте, що просити про збільшення вашого гонорару - це важливий і непростий процес, який вимагає ретельної підготовки та аргументації. Фраза "мені дуже треба" тут не спрацює.

Головне фото: minfin.com.ua