Відбудемося легко: календар магнітних бур на листопад 2023

Важливо знати
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Після магнітної бурі “червоного” рівня, яку відчув кожен , здається, нас чекає достатньо спокійний період. Детальніше про сонячну активність у листопаді 2023 року та які дні будуть потенційно небезпечними для нашого з вами самопочуття - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Працівники сонячних лабораторій заздалегідь попереджають нас про такі потенційно небезпечні для здоров’я явища, як магнітні бурі. Особливо важливою ця інформація є для метеозалежних та літніх людей, а також для тих, хто має хронічні захворювання - у ці дні вони можуть відчути погіршення свого самопочуття.

У листопаді 2023 року очікуються 3 магнітні бурі різної потужності:

  • 18-20 листопада - слабка геомагнітна буря;

  • 24-26 листопада - середня геомагнітна буря;

  • 29-30 листопада - слабка геомагнітна буря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зважайте на цю інформацію та дотримуйтесь рекомендацій на періоди сонячної активності. Зокрема, у ці дні варто більше часу проводити на свіжому повітрі, дотримуватись режиму сну та відпочинку, уникати жирної, важкої їжі та алкоголю, пити більше води та тримати поруч необхідні ліки.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація щодо здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, носить виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема прийому тих чи інших препаратів, може давати лише фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Також раніше ми ділилися прогнозом погоди на цю зиму. Невже нас чекає аномальна зима з плюсовою температурою та Новий рік без снігу?

Фото: agronews.ua