Ніколи не припускайтесь цієї помилки: не залишайте ключ на ніч у замку

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди досить часто, не задумуючись, залишають ключ у шпарині замка на всю ніч. Це небезпечна практика і такої звички необхідно позбутися.

Це дає впевненість, що крадії не зможуть потрапити до будинку і створюється відчуття безпеки. Насправді так робити категорично не можна, розповідає santeplusmag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Люди звикли закривати двері, повертаючись додому і залишати ключ у замку. Так надійніше і у разі пограбування не можна буде відкрити двері. Все навпаки, роблячи так, ви полегшуєте проникнення у будинок для грабіжників.

За допомогою звичайної кирки лиходії можуть провернути замок без зайвих зусиль. Адже їм навіть не доведеться докладати зусиль, щоб відімкнути засувки, через те, що вони вже повернуті ключем з іншого боку. Візьміть собі за правило, перед сном перевіряти вхідні двері і виймати ключ з замка.

Ніколи не припускайтесь цієї помилки: не залишайте ключ на ніч у замку - фото №1

Поради, які забезпечать захист від грабіжників:

  • встановіть надійні, міцні, броньовані двері;

  • хороші стосунки з сусідами забезпечать догляд за вашим помешканням під час вашої відсутності;

  • при можливості встановіть камери поза домом. Відеоспостереження - це надійний метод контролю;

  • на час вашої тривалої відсутності заведіть будильник, який дзвонитиме щодня і створюватиме ілюзію присутності, у разі слідкування за будинком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Надійні двері і хороший замок допоможуть вам відчувати себе у безпеці. Раніше ми писали, як можна відкрити двері, якщо заїдає замок . Такі речі потрібно знати, щоб не ночувати на вулиці.