Погода різко зміниться: синоптики попередили про несподіване потепління в Україні

Важливо знати
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, якою буде погода до кінця цього тижня. Та як тільки ми змирилися з обіцяними снігами та хуртовинами, синоптики вразили новим прогнозом. Тож чого варто очікувати від погоди 1 грудня - дізнавайтесь у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Кінець листопада був складним, оскільки до України увірвався потужний циклон. Він приніс сильні снігопади та хуртовини, які, на жаль, забрали життя кількох десятків людей. Та зовсім скоро ситуація кардинально зміниться.

У коментарі виданню Главред синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла , що незабаром на українців очікує потепління. “1 грудня Україна зустріне з певного підвищення температури. Особливо в південній частині буде +6 +12 градусів вдень. Такі показники, це вище кліматичної норми” , - зазначила синоптикиня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось на іншій території України, крім її південної частини, в перший день зими варто очікувати мокрого снігу та дощу. “1 грудня буде помірний мокрий сніг, він пройде через всю територію України, крім південної частини. На дорогах ожеледиця” , - сказала Наталія Птуха.

Так, у північних та північно-західних областях вночі очікується від -4 морозу до +3 тепла. На решті території нашої неньки - від 0 до + 8 тепла. Тож зважайте на те, що через значне підвищення температури на дорогах буде мокро. Бережіть себе!

Також раніше ми писали, якою буде зима в Україні 2023/2024. Синоптики здивували новим прогнозом, з яким ви можете ознайомитися у цьому матеріалі .

Фото: dyvys.info