Вчені назвали найважчий день тижня - і це зовсім не понеділок

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вихідні швидко закінчилися і знову розпочинаються робочі будні. Приходить понеділок, який усі вважають найтяжчим днем тижня, адже до наступного відпочинку так далеко і мотивації до роботи зовсім не спостерігається.

Але насправді, самим важким днем є зовсім не перший день робочого тижня. Англійські вчені провели дослідження і виявили, що найважчий робочий день - це вівторок, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вчені назвали найважчий день тижня: - і це зовсім не понеділок - фото №1

У дослідженні брало участь близько 3 тис. жителів Англії і за підсумковими результатами було визначено, що понеділок - не найтяжчий день тижня. З опитаних респондентів  53% заявили, що у перший день вони не переповнені бажанням працювати, тому намагаються відкласти усю можливу роботу на наступний день.

Також після вихідних люди важко налаштовуються на робочі процеси і потрібно докладати зусиль, щоб увійти у робочий ритм. Тому у вівторок присутня величезна кількість справ, які накопичилися і люди змушені багато працювати та швидко стомлюються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкраще розділяти роботу і не відкладати справи на наступний день. Розумне планування робочого часу дасть можливість робити всі справи швидко і упорядковано. Після вихідних важко зосередитися на роботі, але це максимально продуктивний час, тому що у людини багато сил, нових поглядів і ідей.