Магнітні бурі у березні 2024: в які дні варто бути уважним до свого здоров’я

Важливо знати
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Магнітні бурі 2024, фото
Фото: bhub.com.ua

Згідно з попередніми даними, у березні Сонце буде не надто активним

Раніше кліматологи розповіли, яким буде цьогорічне літо . Тепер настав час дізнатися, якою буде сонячна активність у перший місяць весни 2024 року.

У першій половині березня магнітні бурі будуть помірними, тому не матимуть значного впливу на самопочуття. А ось у другій половині місяця можна очікувати незначного погіршення стану здоров’я через зміну сонячної активності.

Так, 17 та 18 березня очікується слабка магнітна буря з K-індексом 3. Далі знову наступить певне затишшя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідну інформацію опублікував ресурс Meteoagent. Втім, впродовж березня дати магнітних бур можуть змінюватися, оскільки неможливо отримати точні дані на такий тривалий період. Тож слідкуйте за оновленнями інформації.

Магнітні бурі 2024, картинка
Фото: meteoagent.com

Як мінімізувати вплив магнітних бур на організм

► Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Займайтесь спортом, але не перенавантажуйтеся. Уникайте стресу та перевтоми.

► Обмежте вживання гострої та смаженої їжі, а також алкоголю. Додайте в раціон більше овочів, фруктів та води.

► Запасіться ліками проти головного болю та хронічних хвороб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про весняні канікули у 2024 році. Коли відпочиватимуть українські школярі - дізнавайтеся у цій статті .

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.