Весняні канікули 2024: коли відпочиватимуть українські школярі

Важливо знати
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Вже скоро українські школярі зможуть ненадовго забути про домашні завдання, оскільки наближаються весняні канікули. Коли саме вони розпочнуться - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua. А щоб відпочинок пройшов ще й з користю, в іншому нашому матеріалі розповідаємо, як обрати підлітку книгу , яка йому дійсно “зайде”.

Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну змінилась не лише тривалість шкільного навчального року, а й змістився графік канікул.

Так, навчальний рік 2023-2024 розпочався традиційно 1 вересня 2023 року, але триватиме він довше - до 28 червня 2024 року. Це пов’язано з необхідністю здобуття дітьми всіх знань, які вони могли пропустити через бойові дії та відключення світла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міністерство освіти й науки затвердило орієнтовні дати канікул ще на початку навчального року. Так, відпочивати весною школярі будуть з 25 по 31 березня 2024 року. Втім, кожна школа та міська адміністрація можуть встановлювати графіки навчання та канікул на власний розсуд.

Зверніть увагу, що у приватних школах дати канікул зазвичай відрізняються. Тому для уточнення зверніться до адміністрації школи чи продивіться інформацію на офіційному сайті навчального закладу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що в Україні прогнозують сильні морози. Коли погода знову зіпсується - дізнавайтесь у цій статті .

Фото: 24tv.ua