Ванга розповіла, до чого люди уві сні моляться

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сновидіння не завжди є активною роботою мозку. Часто вони сняться, аби попередити людину по певні події. Раніше ми писали, до чого сниться священник, а тепер розкажемо, як розтлумачити сон про молитву.

Якщо ви молилися уві сні, це знак дива, пише ezoteryka.com.ua . Ясновидиця Вангелія тлумачила цей сон як знамення про сильну небезпеку, і оминути її вдасться лише дивом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сон, у якому ви бачили, як молиться хтось зі рідних — попередження про те, що в них будуть проблеми. І допомогти їм зможе лише сновидець, адже ситуація буде надзвичайно складна. Побачити, як матір молиться за сина чи доньку — до біди, в якій трапиться диво завдяки молитві.

Побачити монахиню уві сні, яка молиться — до відчаю та депресії. Ви будете просити допомогти та підтримки у людей, включаючи тих, до кого б раніше ніколи не підійшли. Якщо уві сні ви побачили, як моляться за вас, це знамення про те, що труднощі почнуть відступати з вашого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що означає сновидіння про священника. Віщуни розтлумачили такий сно і розповіли, кого він застерігає про негаразди.

Фото: Pinterest