Пощади не буде: 3 найбільш владні жіночі імені, власниці яких не дадуть вам розслабитись

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожне ім'я таїть у собі певну енергетику й наділяє свого власника тими чи іншими характеристиками - або добрими, або злими. Одні імена завжди вважалися кращими за інші. Наприклад, є жіночі імена-обереги, які захищають своїх власниць від усіх негараздів, а є ті, які більшість людей навколо терпіти не можуть , бо спілкуватися з володарками цих імен зазвичай просто нестерпно!

Сьогодні ХОЧУ! розповість про три імені, які зазвичай носять найбільш владні жінки. З ними буває непросто, зате вони точно знають, чого хочуть від життя і обов'язково це візьмуть!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оксана

Ті, хто при народженні отримують це ім'я, надзвичайно цілеспрямовані та сильні особистості. Попри всі можливі негаразди їх важко збити з пантелику і змусити робити те, що їм не до вподоби. Характер у цих дівчат зазвичай трохи більш чоловічий, аніж жіночий.

А ще Оксана або Ксенія - прекрасна маніпуляторка! Вона зробить усе, щоб домогтися свого, і для цього використає всі доступні способи. Пам'ятайте, що сперечатися з нею не варто - існує її думка і неправильна думка, тож просто змиріться й припиніть розмову, доки нерви в порядку.

Тамара

Це ім'я приховує у собі відразу кілька суперечливих рис: з одного боку Тамара - ніжна та наївна дівчинка, яка вірить у перемогу добра над злом; з іншого - вона смілива, владна та сувора, а часом навіть жорстока. Вона звикла добиватися всього сама й ніколи не буде сидіти, склавши руки, якщо щось задумала.

Літні Тамари найчастіше проявляють агресію, коли лишаються сам на сам із близькими, тоді як осінні власниці імені - дуже вимогливі до інших і ніколи не змовчать. З цими жінками буває складно знайти спільну мову, проте їх цінують за чесність та сильний характер. Особливо ці якості цінуються на роботі - безпосередньо керівництвом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Людмила

Людям мила - саме так розшифровується це ім'я. Проте бувають різні ситуації й іноді Людмила доводить всіх до сказу своїм бажанням зробити все і відразу, причому ідеально. Ця жінка, якщо їй щось прийде в голову, не зупиниться і, не маючи достатньої підтримки, реалізує свої геніальні плани самостійно!

Вона дуже сильна духом й ніколи не підведе рідних, друзів та знайомих. Більш того, навіть незнайомим людям Люда навмисне нічого злого ніколи не зробить. Але її "гарячий" характер та небажання посидіти спокійно принаймні 5 хв часом доводять до сказу оточуючих.

Раніше ми розповідали, яке ім'я дати дівчинці, щоб росла щасливою і горя не знала. Езотерики виділяють три особливі імені , які захистять свою власницю від усіх можливих негараздів.

Головне фото: freepik