В які дні підмітати вдома, щоб прогнати з хати бідність

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Підмітання в домі - надзвичайно важливий пункт у списку хатніх справ. Хтось, звісно, воліє пилососити, однак є речі, які не можна пилососити , тому без використання звичайного віника часом просто не обійтися. А в який день краще підмітати в хаті, згідно з народними прикметами? Розповідаємо!

Прикмети та забобони формувалися у нашій культурі століттями. Наші предки вірили, що від того коли, що і як саме ти робиш, залежить твій добробут. Точніше, твій і твоєї родини. Що народні прикмети говорять про підмітання у домі, розповідає Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вважається, що для того, аби в домі водилися гроші, підмітати потрібно у певні дні тижня. Це, мовляв, допоможе прогнати з хати бідність і залучити багатство та добробут.

В який день треба підмітати у хаті, щоб гроші водились

В які дні підмітати вдома, щоб прогнати з хати бідність - фото №1

Аби залучити удачу й багатство у свій дім, потрібно підмітати дім у такі дні тижня:

  • вівторок

  • середа

  • четвер

  • субота

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли не можна замітати в будинку

Категорично забороняється мести у неділю. Згідно з народними прикметами, це може призвести до проблем у родині, в т.ч. і з фінансами. Те саме стосується і нічної пори: уночі замітати не можна.

Як правильно підмітати для залучення удачі

Щоб в домі гроші водилися, потрібно ще й правильно мести. Починаємо підмітати кімнату з центру до дверей. Це символізує очищення дому від негативу та усього зайвого.

Дуже важливим є й те, який у вас віник. Якщо він вже старий і зношений, чим швидше його замініть! Таким віником, мало того, що підмітати незручно, то ще нічого доброго намести не вдасться, переконані езотерики. А ще віник обов'язково має бути чистим: якщо напередодні ви мели ним бруд і цей бруд причепився до віника, його слід помити та підсушити, перш ніж знову братися за підмітання хати.

А чому віник вважають амулетом дому , ми розповідали раніше. Кожній господині варто знати, де краще зберігати віник, щоб він виконував не тільки свою пряму функцію, а й залучав у дім добробут, удачу та гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: freepik