Поверніть всі борги та поприбирайте в оселі: що потрібно зробити перед Новим роком, щоб "водилися" гроші

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Новий рік — не просто свято, а точка відліку для багатьох людей, коли заведено будувати плани, аналізувати свої досягнення та помилки, а ще робити різноманітні практики, аби наступні 12 місяців видалися чудовими. Ми вже писали про те, як правильно робити карту бажань напередодні Нового року. А в цьому матеріалі поговоримо про традиції предків, які допоможуть привернути в наше життя фінансове процвітання.

Що потрібно зробити напередодні Нового року, щоб постійно були гроші? Ось головні традиції та забобони, про які варто знати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що потрібно зробити перед Новим роком, щоб привернути в життя багатство?

Поверніть борги.  Головне правило, щоб у вас весь рік були гроші — напередодні Нового року розрахуйтеся з усіма боргами. Наші предки вірили, що це допоможе уникнути фінансових труднощів у наступному році.

Не купуйте подарунки на останні гроші. Так потішити рідних чимось приємним хочеться, однак якщо ви витратите на подарунки останні кошти, то 2024 рік пройде в бідності.

Приберіть будинок до опівдня 31 грудня.  Генеральне прибирання будинку перед святами має символічне значення. Ідеально чистий дім на Новий рік обіцяє фінансову стабільність. Також візьміть до уваги, що виносити сміття після 12 години дня заборонено.

Прикрасьте ялинку правильно.  Якщо ваша ялинка виглядає розкішно, то і рік обіцяє бути успішним. Додайте до прикрас також цукерки та паперові банкноти для того, щоб притягнути у своє життя багатство.

Готуйте смачні страви.  Якщо не хочете економити на їжі у наступному році, не обмежуйте себе у створенні різноманітних та смачних страв. Бідний стіл на Новий рік — велика заборона та помилка.

Поставте сільничку на стіл.  Сіль відлякує негатив і нечисть, тому поставте її на стіл. Також насипте сіль з обох боків порогу, щоб захистити оселю від фінансових проблем.

Ревізія одягу.  Перед Новим роком перевірте свій одяг. Знайшли дірки у кишенях? Через них можуть "витікати" гроші.

Монета в шампанському.  Покладіть золотисту монету в фужер з шампанським, випийте його опівночі, а збережіть у гаманці як талісман для привертання грошей.

Святкуйте в новому одязі.  Якщо хочете жити в багатстві весь рік, то Новий рік святкуйте не просто в гарному, а ще й в новому вбранні.

Не прибирайте стіл одразу.  Залиште на столі фрукти, цукерки та хліб після розходження гостей. Наші предки вірили, що ця традиція допоможе привернути в життя гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як скласти план на рік і навіщо взагалі це робити. Не пропустіть кілька простих кроків до покращення власного життя.