Занадто м'які та добродушні: чоловіками з цими іменами найлегше маніпулювати

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожне ім'я має унікальне значення. Причому одні імена здавна вважаються кращими за інші, і стосується це у рівній мірі як жіночих, так і чоловічих імен. Так, найбільшими егоїстками серед жінок вважаються власниці всього двох популярних в Україні імен.

А які ж імена носять надзвичайно м'які, добрі та піддатливі чоловіки, якими легко маніпулювати? HOCHU.ua розповідає! На щастя, їх всього 4.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Микола

Попри те, що в перекладі Микола означає "переможець народів", керувати його діями насправді дуже просто. Достатньо натиснути на жалість, усміхнутися і попрохати про допомогу - все, після цього цей чоловік віддасть останню сорочку, аби тільки допомогти вам! Цим часто користуються інші люді, яким не соромно скидати свої проблеми на інших та обманювати заради власної вигоди.

Занадто м'які та добродушні: чоловіками з цими іменами найлегше маніпулювати - фото №1

Роман

Власники імені Рома - досить сильні особистості, які не терплять заперечень та чужої точки зору. Втім, співчувати вони теж вміють і для близьких людей (та й просто для знайомих) готові зробити все, що завгодно. Та щойно Роман усвідомить, що ним просто маніпулюють, на його допомогу можете не чекати навіть у смертельно небезпечній ситуації, адже ці чоловіки тільки з одного боку добродушні, мстивість - їхня темна сторона натури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Денис

Добрий, довірливий та співчутливий Денис готовий віддати останнє тому, хто потребує. Він завжди приходить на допомогу, завжди готовий підстрахувати та виручити, завжди на стороні добра. Цей чоловік щиро вірить у те, що навіть одна маленька хороша дія здатна змінити світ на краще. На жаль, оточення аж занадто часто цим користується.

Антон 

Ці чоловіки з раннього дитинства звикли усім ділитися й ставати на захист слабких. Вони без жодної краплі сумління влізуть у бійку, коли йдеться про образу невинного, і завжди готові підтримати скривдженого - і морально, і матеріально. Можна тільки здогадуватися, скільки охочих обвести Антона навколо пальця…

Нагадаємо, раніше ми розповідали про справжніх маминих синочків - чоловіків, яким життєво необхідна чиясь опіка у будь-якому віці. Зазвичай вони носять одне із трьох популярних імен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: freepik