Сварки та розлучення: ці знаки Зодіаку перестануть терпіти

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зима 2024 року розставить крапки над “і” в подіях, які траплялися і продовжують надокучати у стосунках. Ці люди нарешті скажуть “досить” і розійдуться зі своїми партнерами. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку неможливо розлюбити, а тепер розкажемо, кого найближчим часом чекає розлучення.

Астрологи розповіли, як зірки та планети, що активуються узимку, вплинуть на деякі знаки Зодіаку. У когось буде фінансовий успіх, хтось відкриє власну справу, а хтось розлучиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

КОЗОРОГ

У якийсь момент Козороги зрозуміють, що їх не поважають, не цінують і не люблять. Це призведе до того, що вони захочуть відійти від стосунків. Краще бути одинокими у затишку, аніж в парі, але з нескінченними претензіями.

ВОДОЛІЙ

Водолії стануть нетерплячими і занадто вимогливими до себе та оточуючих. Це торкнеться і їхньої половинки, яка навряд захоче витримувати таку “цензуру”. Усе може початися із одягу, який не буде подобатися партнеру чи партнерці. Якщо ви готові через дрібні примхи розірвати стосунки, у вас це вийде.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ОВЕН

Якщо ви не подивитеся на себе зі сторони і не вгамуєте свій характер, то втратите не лише друзів та повагу колег, а і кохану людину. Час зрозуміти, що ваша думка — це лише ваша думка, а не єдиний у світі факт, із яким усі зобов'язані змиритися.

Раніше ми писали, скільки відсотків привабливості мають різні жінки. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку — найгарніші.