Щасливий номер будинку або квартири: які числа принесуть удачу, а які - відлякають успіх

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожна цифра наділена своїм особливим значенням. За датою народження, наприклад, можна визначити місію людини на цій землі . Однак це далеко не єдина важлива цифра у нашому житті. Не менш важливими, на думку нумерологів, є і те, який номер будинку чи квартири ми обираємо.

Деякі цифри вважаються менш позитивними за інші. І якщо одні з легкістю принесуть у ваше життя гармонію, удачу, добробут і процвітання, то інші можуть все це погубити або ж звести все до нуля, анулювавши позитивну енергетику. Який номер будинку чи квартири принесе успіх у житті, а який навпаки - все зруйнує і тільки притягне ще більше проблем і негараздів, розповідає  unian.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідеальна цифра для номера будинку й квартири

Якщо маєте вибір, обирайте число, в якому є нуль. Такі номери  будинку та квартири вважаються щасливими, оскільки 0 - це ідеальне, гармонійне число, яке символізує повноту та завершеність. Нуль, згідно з нумерологією, це початок і кінець, альфа й омега, а отже - повний спектр усього, і насамперед - усього хорошого. На додаток: нуль завжди посилює значення інших цифр, які розташовані поруч, тому на це теж варто зважати при виборі номера вашого помешкання, офісу чи іншого важливого для вас приміщення, де ви збираєтесь проводити багато часу.

Щасливий номер будинку та квартири: який обрати?

Щасливий номер будинку або квартири: які числа принесуть удачу, а які - відлякають успіх - фото №1
freepik

Для того, щоб визначити, чи вдалий номер вашого будинку і квартири, достатньо всі цифри додати між собою стільки разів, щоб у результаті у вас вийшла одна-єдина цифра. Наприклад: будинок №196 - це: 1+9+6 = 16 = 1+6 = 7.

Значення цифри, яку ви отримали:

  • Один (1).  У нумерології ця цифра має очевидне значення: першість, перемога, успіх, новий початок. Тут ідеться про вашу унікальність, лідерство та перемогу у всіх починаннях. Це надзвичайно вдале число!

  • Два (2) . Тут ідеться вже про союз та об'єднання сил. Два - число постійного вдосконалення, любові та прагнення більшого. З останнім можуть виникнути проблеми: прагнучи добитися всього і відразу, все покращити і зміцнити, ви мешканці будинку ризикують знищити все, що для них становить цінність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Три (3) . Надзвичайно позитивна цифра, яка обіцяє потроєння всього хорошого у житті. Якщо ви отримали саме це значення, можете бути певні, що всі добрі сили на вашому боці й будь-який задум за мінімальних зусиль окупиться у стократ. Трійка обіцяє фінансове благополуччя та процвітання, а ще - удачу в особистому житті.

  • Чотири (4). Ця цифратакож обіцяє мешканцям дому покровительство вищих сил. Чотири - це квадрат, рівність сторін та гармонію у житті. Єдиний мінус: життя у цьому домі може часом видаватися занадто нудним, проте скоріше йдеться про стабільність, якої іншим часто бракує.

  • П'ять (5) . П'ятірка обіцяє багато грошей! Можете бути певні, що купивши такий дім, ви зможете розраховувати на довготривалу фінансову удачу та якнайкраще облаштувати власне життя. П'ять - це про гідну оцінку ваших старань і досягнень, про похвалу та заохочення.

  • Шість (6) . Цю цифру нумерологи називають "число матері". Воно символізує любов, турботу та наповненість всього навколо позитивною енергетикою. Однак разом із тим шістка у багатьох асоціюється також із числом диявола - і недаремно, бо вона також означає надмірну жорстокість і мучеництво. Жити у такому домі чи квартирі може бути дуже складно: якщо ідеться про часті поломки, жахливих сусідів, постійні проблеми на рівному місці та інші негаразди, значить шістка проявила себе з негативного боку. Обирати такий дім досить ризиковано.

  • Сім (7) . Сімка - небесне число, яке завжди трактується лише добре. Це магічна та загадкова цифра, яка посилює усі позитивні аспекти життя і здатна притягувати гроші, наче магніт. Крім того, магія сімки полягає ще й в тому, що вона дарує взаєморозуміння у родині та ідеальні стосунки з партнером, якого дійсно кохає власник дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Вісім (8) . Вісімка - це про хорошу ділову хватку, напористість та бажання бути кращим. Однак разом із цим йдеться про самовпевненість і зарозумілість, некерованість емоцій та вчинків, постійну гонитву за чимось більшим. Також 8 - це гнів. І якщо в робочій сфері всі ці характеристики можуть принести свою вигоду, то вибираючи квартиру чи будинок з таким номером для життя, ви дуже ризикуєте. Дуже імовірно, що успіху в особистих справах не буде.

  • Дев'ять (9) .  Дев'ятка - це про зайву емоційність та боротьбу проти всього світу. Жити у такому середовищі досить складно: такий будинок чи квартира не сприятиме розкриттю ваших талантів, а тільки заганятиме вас, як муху в окропі. Вам завжди здаватиметься, що все не так, усього мало, в інших краще і т.д.

Раніше ми також розповідали, що означає день тижня, в який ви народилися. У цій статті розглядаємо відмінності між людьми Сонця, Місяця, Марса, Меркурія, Юпітера, Венери та Сатурна.

Головне фото: freepik