Китайський гороскоп: хто розлучиться у 2024 році

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи східних традицій визначили, які знаки Зодіаку розірвуть стосунки. Це може торкнутися і пар, які довго прожили разом. Раніше ми писали, коли настане рік Дракона, а тепер розкажемо, хто розлучиться у 2024 році.

Згідно з китайським гороскопом, 4 знаки Зодіаку поставлять крапку в стосунках. Їм набридне монотонність та неповага. Усі попередження щодо розлучення виявляться марними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тигр

Ви маєте активну позицію на роботі та в житті, але зверніть увагу на те, що у вас не вистачає часу на особисте життя. Ваша половинка втомилася це пояснювати, і надалі навряд буде.

Коза

Стосунки руйнує ваша ревність. І справа не в партнері, а в тому, як ви ставитеся до себе. Зверніть увагу на свою самооцінку, яка нищить усіх навколо.

Мавпа

Ви нетерплячі та крикливі. Це набридло вашій половинці. Час зайнятися саморозвитком і більше читати. Якщо ви хочете втримати стосунки, з вами має бути цікаво у спілкуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Собака

Ви самокритичні та вимогливі до себе, і це дуже добре. Проте не варто вимагати стільки всього у вашої половинки. Кожна людина повинна мати свободу волі.

Раніше ми писали, яким буде рік Дракона для українців. Астрологи східних традицій розповіли, чого чекати.

Фото: Pinterest