Тупий і ще тупіший: ТОП-3 знаки Зодіаку, не обтяжені особливим розумом

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожен знак Зодіаку має власні сильні та слабкі сторони . Когось вважають надзвичайно розумним та проникливим, а хтось ніколи не міг похвалитися особливими знаннями та розумінням фундаментальних речей у Всесвіті. Кого ж астрологи вважають найдурнішим серед усіх знаків Зодіаку - розповідаємо далі.

Зодіакальним рейтингом ділиться сайт Затишок . У списку представлені всі 12 знаків, однак зараз ми розповімо саме про тих, кого астрологи вважають не обтяженими особливим розумом та завдатками. Йдеться про три останні місця у рейтингу з 12 позицій (що більша цифра, то розумнішими вважаються представники цього зодіакального сузір'я).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тупий і ще тупіший: ТОП-3 знаки Зодіаку, не обтяжені особливим розумом - фото №1

3 місце – Стрілець

Проблема, яка все життя переслідує Стрільців, це надмірна довірливість. Через те, що їх дуже просто обвести навколо пальця, цей знак Зодіаку вважають "недалеким". Крім того, представники цього сузір'я часто недооцінюють власні сили та сильні сторони особистості, через що легко погоджуються на гірші умови на роботі, гірше відношення, нижчі оцінки на навчанні тощо.

2 місце – Овен

Овни насправді досить розумні, але нестримані, через що оточення часто складає про них помилкову думку. Норовливий та вибуховий характер цього знака легко перекреслює всі його сильні сторони, тому мало хто скаже, що Овен дійсно розумний і тим більше мудрий знак Зодіаку. А ще, попри все, ними легко маніпулювати - варто лише знайти ту саму болючу точку, через яку йому не спиться ночами.

1 місце – Риби

А ось і найдурніший знак Зодіаку. Риби - найбільш флегматичний та пасивний представник гороскопа. Вони ненавидять приймати якісь рішення і воліють, щоб усі справи вирішувались самі по собі. Більш того, цей знак ніколи в житті не визнає свою помилку і не візьме відповідальність за свої вчинки - Риби до останнього будуть ображатися й звинувачувати когось у своїх бідах. Через їх часто називають дурними (до речі, далеко не завжди - поза очі).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що січнева повня принесе гроші 4 знакам Зодіаку. Радимо перевірити, чи є ви у цьому щасливому списку!