Яблуко не впало на голову? Віщуни розтлумачили сон про цей фрукт

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна фрукти вважалися райськими плодами. Побачити їх уві сні знаменувало певне попередження. Раніше ми писали, до чого сниться картопля, а тепер розкажемо, як розтлумачити сон про яблука.

Віщуни мають свою розшифровку сновидіння, в якому людина побачила фрукти, пише 7snov.com.ua . Пригадайте, які фрукти ви бачили, що з ними робили, і чи свіжі вони були.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яблуко уві сні показує, що людині час стати більш самостійною та серозною. Якщо сновидець — чоловік, то йому варто нарешті подорослішати.

Багато яблук сниться до щастя і довголіття. Якщо плоди стиглі та гарні, буде успіх у коханні та бізнесі. Якщо такий сон побачила вагітна — ймовірніше за все народиться хлопчик.

Кислі яблука — знак хвороби. Якщо ви збирали яблука — швидко розбагатієте і будете мати авторитет. Кидати яблука уві сні — до отримання спадщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у вас впали яблука, чекайте негараздів. Фрукти, які падають із дерева, а не з рук — до виснаження і перевтоми. Сновидіння про те, як ви купуєте яблуко, попереджає про обман зі сторони близької людини.

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться виноград. Езотерики розповіли, що може означати такий сон.