З якої ноги вставати, щоб день був чудовим: впевнені, що знаєте правильну відповідь?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

З давніх-давен люди свято переконані, що нічого в нашому житті не буває просто так: кожен наш крок і все, що відбувається навколо, пов'язане між собою й обов'язково призведе до певних наслідків. А от хорошими вони будуть чи поганими — залежить, на жаль, не тільки від нас.

У нашій культурі є чимало прикмет, пов'язаних із тим, з якої ноги людина встає вранці. Мовляв, від цього залежатиме, наскільки вдалим буде її день. HOCHU.ua вирішив розібратися у цій темі детальніше та розповісти, з якої ноги все-таки краще вставати, аби покращити своє життя без особливих зусиль!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Загалом існує багато прикмет і повір'їв, пов'язаних з цією темою. Проте найпопулярнішою є така:

  • вставати з лівої ноги — до невдач, поганого настрою та неочікуваних проблем. Це пов'язано з тим, що ліва сторона людського тіла вважається "нещасливою";

  • вставати з правої ноги — до успіху в справах, гарного настрою та удачі у різних починаннях, адже права сторона тіла — "щаслива".

З якої ноги вставати, щоб день був чудовим: впевнені, що знаєте правильну відповідь? - фото №1

Щодо інших прикмет, пов'язаних із ранковим прокиданням та ногами, то існують ще й такі:

  • Якщо взули спершу ліву ногу, приготуйтеся до того, що день видаватиметься надзвичайно довгим, нудним і дратівливим. Скоріше всього, сьогодні ви будете справжнім песимістом! А от якщо першою в капця "вскочить" права нога, то все буде навпаки: усі справи вирішуватимуться легко, швидко і без проблем, день мине швидко і дуже весело, а всі навколо дивуватимуться вашому чудовому настрою й позитивній енергетиці, яку ви будете випромінювати, наче прожектор!

  • Не потрібно вставати з ліжка відразу після того, як розплющили очі: краще кілька хвилин полежати й подумати про щось хороше. Так у вас буде більше шансів провести цей день з радістю і з користю для себе. А от ті, хто вскакує з ліжка, щойно розплющивши очі, мають всі шанси лишитися незадоволеними своїм днем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А щоб день був дійсно вдалим і ваше життя поступово змінилося на краще, спробуйте запровадити собі такі ранкові звички:

  1. Прокидайтеся з посмішкою. Достатньо, прокинувшись, подумати про щось, що вам дуже подобається.

  2. Робіть зарядку або хоча б легку розминку. Це допоможе швидше прокинутися й відчути прилив бадьорості.

  3. Поснідайте або принаймні перекусіть чимось, що вам до вподоби. Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі за день.

  4. Складіть план на день. Це не займе багато часу, зате так у вас буде набагато більше шансів вчасно згадати про певну справу й виконати її, а ще ви зможете продуктивніше витрачати сили та час.

  5. Практика ранкових подяк. Багато людей, встаючи вранці, намагаються відразу налаштуватися на позитив і задля цього перелічують вголос або ж записують у спеціальний щоденник подяки речі, за які вони сьогодні вдячні.

Нагадаємо, раніше Хочу! розповідав,  як зробити ранок продуктивним на всі 100%. Із цим допоможуть спеціальні ранкові ритуали, які вам точно сподобаються!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: freepik