З якої ноги вставати, щоб день був чудовим: впевнені, що знаєте правильну відповідь?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

З давніх-давен люди свято переконані, що нічого в нашому житті не буває просто так: кожен наш крок і все, що відбувається навколо, пов'язане між собою й обов'язково призведе до певних наслідків . А от хорошими вони будуть чи поганими — залежить, на жаль, не тільки від нас.

У нашій культурі є чимало прикмет, пов'язаних із тим, з якої ноги людина встає вранці. Мовляв, від цього залежатиме, наскільки вдалим буде її день. HOCHU.ua вирішив розібратися у цій темі детальніше та розповісти, з якої ноги все-таки краще вставати, аби покращити своє життя без особливих зусиль!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом існує багато прикмет і повір'їв, пов'язаних з цією темою. Проте найпопулярнішою є така:

  • вставати з лівої ноги — до невдач, поганого настрою та неочікуваних проблем. Це пов'язано з тим, що ліва сторона людського тіла вважається "нещасливою";

  • вставати з правої ноги — до успіху в справах, гарного настрою та удачі у різних починаннях, адже права сторона тіла — "щаслива".

З якої ноги вставати, щоб день був чудовим: впевнені, що знаєте правильну відповідь? - фото №1

Щодо інших прикмет, пов'язаних із ранковим прокиданням та ногами, то існують ще й такі:

  • Якщо взули спершу ліву ногу, приготуйтеся до того, що день видаватиметься надзвичайно довгим, нудним і дратівливим. Скоріше всього, сьогодні ви будете справжнім песимістом! А от якщо першою в капця "вскочить" права нога, то все буде навпаки: усі справи вирішуватимуться легко, швидко і без проблем, день мине швидко і дуже весело, а всі навколо дивуватимуться вашому чудовому настрою й позитивній енергетиці, яку ви будете випромінювати, наче прожектор!

  • Не потрібно вставати з ліжка відразу після того, як розплющили очі: краще кілька хвилин полежати й подумати про щось хороше. Так у вас буде більше шансів провести цей день з радістю і з користю для себе. А от ті, хто вскакує з ліжка, щойно розплющивши очі, мають всі шанси лишитися незадоволеними своїм днем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А щоб день був дійсно вдалим і ваше життя поступово змінилося на краще, спробуйте запровадити собі такі ранкові звички:

  1. Прокидайтеся з посмішкою . Достатньо, прокинувшись, подумати про щось, що вам дуже подобається.

  2. Робіть зарядку або хоча б легку розминку . Це допоможе швидше прокинутися й відчути прилив бадьорості.

  3. Поснідайте або принаймні перекусіть чимось, що вам до вподоби . Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі за день.

  4. Складіть план на день.  Це не займе багато часу, зате так у вас буде набагато більше шансів вчасно згадати про певну справу й виконати її, а ще ви зможете продуктивніше витрачати сили та час.

  5. Практика ранкових подяк. Багато людей, встаючи вранці, намагаються відразу налаштуватися на позитив і задля цього перелічують вголос або ж записують у спеціальний щоденник подяки речі, за які вони сьогодні вдячні.

Нагадаємо, раніше Хочу! розповідав,  як зробити ранок продуктивним на всі 100%. Із цим допоможуть спеціальні ранкові ритуали, які вам точно сподобаються!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: freepik