Наснилася дівчинка? Віщуни розповіли, що чекати

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Люди часто бачать уві сні дітей. Здавна наші пращури робити акцент на тому, яка саме стать була у дитини. Раніше ми писали, до чого сняться пологи, а тепер розкажемо, як розтлумачити сновидіння про дівчинку.

Правильна розшифровка такого сну залежить і від деталей сновидіння, і від того, кому це наснилося, пише riara.com.ua . Різне значення побаченого буде, якщо сновидцем була заміжня жінка бех дітей, або ж з дітьми, або взагалі — бездітна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маленька, красива, доглянути дівчинка сниться до хороших новин. Нещасна, брудна і в сльозах — до проблем. Якщо наснилася новонароджена дівчинка, то не важливо, плаче вона, чи ні — вас чекає велика радість.

За сонником ясновидиці Ванги, побачити дівчинку уві сні для жінки — до радості, тому що в реальності її чекає вагітність. Психолог Міллер тлумачить такий сон як знак про неприємність, яку сновидець подолає.

За сонником Фрейда, якщо сновидець — жінка, то такий сон показує нестачу ласки та підтримки чоловіка. Якщо це наснилося чоловіку — знак того, що йому набридли стосунки в інтимній сфері і він хоче розмаїття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що означає сон про весілля. Віщуни розтлумачили, що він знаменує, і що кому варто остерігатися.

Фото: drobotdean