Не думали про людину, і вона наснилася? Віщуни розповіли, до чого це

Езотерика та астрологія
610
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чимало людей переконані: якщо сниться те, про що думаєш перед сном — це активність мозку. Але що означає сон про людину, яку ви давно забули? Раніше ми писали, чому сниться дівчинка, а тепер розкажемо, чому сниться людина, про яку не думаєш.

Езотерики стверджують, що такий сон показує нудьгу або думки за вами, пише vistiradio.com.ua . Людина згадує вас чи думає про вас, і коли ви засинаєте, її енергетичні канали з'єднуються з вашими, транслюючи все у сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте зв'язатися з тим, хто вас наснився. Ймовірно, ця людина вас згадувала і потребує саме вашої поради, підказки чи допомоги. А ще може бути, що ця людина має для вас відповідь на ваше питання, або знає, як вам допомогти.

Пригадайте, що ви відчували у своєму сновидінні. Вважається, що саме стан емоцій уві сні здатен підказати тлумачення навіть найстрашніших снів. Якщо ви відчували тривогу, це знак наближення негараздів та поганих новин. Якщо уві сні ви були спокійні та щасливі, відповідно, в реальності все буде добре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться чорне волосся . Віщуни розтлумачили такий сон і підказали, що робити, аби все було добре.