Тільки не заміж! Жінки цих знаків Зодіаку бояться шлюбу

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Не всі жінки мріють про весільну сукню та каблучку. Є такі, котрі лякаються офіційних стосунків. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку бояться інтиму і ласки, а тепер розкажемо, хто із них боїться виходити заміж.

Астрологи визначили знаки Зодіаку, які бояться отримати пропозицію руки і серця. Вони, швидше за все, скажуть “так” своєму обранцю, але певний період житимуть у страху. Така невпевненість у завтрашньому дні пояснюється впливом зірок на їхній характер. Якщо ви мрієте одружитися на жінці цього знаку Зодіаку, просто дайте їй час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ВОДОЛІЙ

Ці жінки будуть цілодобово думати, чи потрібно виходити заміж. Врешті-решт, вони зізнаються собі, що бояться, і відкладуть це питання на потім. Водолії — це люди, яким потрібен час.

ДІВА

Діви будуть вигадувати сотні причин, аби залишитися у вільному статусі та не виходити заміж. Їм здається, що штамп у паспорті змінить життя на гірше, тому бояться ризикувати. Спочатку переконайте Діву, що все буде так само, але трішки краще.

БЛИЗНЮКИ

Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, бояться не лише заміж, а і стосунків взагалі. Вони не можуть взяти на себе відповідальність щось пообіцяти людині, тому що їм усе швидко набридає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку бояться вроків та чорної магії. Астрологи розповіли, кому не можна дарувати амулети і талісмани, інакше ті не на жарт перелякаються.

Фото: Planner mood