Реготали, аж прокинулися? Віщуни розтлумачили сон про сміх

Езотерика та астрологія
530
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Млода жінка сміється, фотоо
Фото: drobotdean

Езотерики розшифрували, що означає сон, у якому ви сміялися

Наші пращури вірили, що сміх уві сні не приведе ні до чого доброго у реальності. Проте віщуни розтлумачуються такий сон по-іншому. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку часто бачать віщі сни , а тепер розкажемо, що чекати після того, як ви замість поспати усю ніч реготали.

Зазвичай сміх від радості попереджає про хороші новини, пише goodhouse.com.ua. Якщо ви сміялися над собою — попередження про смуток. Аби виправити ситуацію, яка стала причиною печалі, потрібно чимало часу. Якщо ви сміялися над кимось — знак того, що сновидець — самозакохана особистість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви реготали уві сні, бо вас смішили, чекайте сварки. Побачили, як сміється дитина — до благодаті, тому що ваше життя переходить на білу смугу. Сміх, схожий на скандальний, попереджає про складні часи. Якщо ви сміялися до сліз, чекайте розчарування.

Прокинутися від сміху — до сюрпризів долі. Вас чекають життєві зміни, які торкнуться усіх сфер життя, включаючи ваші вподобання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як розтлумачити сон про людину, за яку ви давно забули. Віщуни розповіли, до чого сниться особа про яку ви не думали перед сном.