Приймали ліки уві сні? Віщуни розповіли, до чого це

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка п'є таблетку, фото
Фото: Freepik

Провидці та езотерики розшифрували сон, в якому людина п'є ліки

Якщо вам наснилося, що ви пили таблетки уві сні, час звернутися до сонника. Подібні сновидіння вважаються попереджувальними. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку здатні бачити віщі сни , а тепер розкажемо, як розтлумачити сон про таблетки.

Якщо ви здорові та систематично не пили ліки перед сном, але вони вам наснилися, загляньте у сонник, пише riara.com.ua. Пригадайте деталі сновидіння: як ви себе почували, який смак мали ліки?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сон, у якому ви пили гіркі ліки, попереджає про неприємну подію, яка виведе вас із рівноваги. Якщо ви комусь давали таблетки — знак про хворобу ваших близьких. Пити пігулки від головного болю — до перемоги над негараздами.

Жінка запиває таблетку, фото
Фото: Freepik

Наснилося, що ви пили краплі від серця — до стосунків. Ковтати жменю таблеток — до відповідального доручення на роботі. Якщо уві сні ви приймали ліки, і вони були гіркі, чекайте конфлікти.

Ясновидиця Ванга писала, що пити ліки уві сні — до якоїсь залежності в реальному житті. Її буде важко позбутися, тому варто бути обачними. Сонник Міллера пише, що гіркі таблетки у сновидінні показують, що ви здатні вирішити будь-які складні негаразди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як розтлумачити сон про людину, яку ви давно забули. Віщуни розповіли, чи може це бути телепатією або віщим сном.