Наснилася поліція? Віщуни розповіли, що чекати

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Поліцейський, фото
Фото: іnstagram.com/mvs_ua/?img_index=1

Езотерики розшифрували сновидіння, в якому ви бачили поліцію

Не часто уві сні люди бачать працівників правоохоронних органів. Якщо ви не працюєте у цій структурі, не дивилися на ніч фільм про роботу 102, і не ходили туди, — це не активна робота мозку уві сні. Раніше ми писали, до чого сниться убивство, а тепер розтлумачимо сон про поліцію.

Здавна люди вірили, що побачити уві сні людину в формі — це знак, пише 7snov.com.ua. Залежно від того, якою була форма, потрібно тлумачити такий сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо уві сні проблем із поліцією не було — це до хороших новин. А ще у реальності у вас є захисник, який встане за вас горою. Знайомство із поліціянтом уві сні — знак кар'єрного росту та вигідної співпраці.

Наснилося, що у вас проблеми з поліцією — до мук совісті в реальності. Час примиритися із людиною, з якою посварилися, або віддати борг. Тікати від автомобілів поліціянтів — до відчуття провини.

Ясновидиця Ванга пояснює сон про поліціянта марними надіями сновидця. Злочин або нечесна дія не залишаться безкарними, і все повернеться бумерангом. Викликати поліцію — до потреби просити допомоги, тому що сновидець не може впоратися із ситуацією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що означає сон про зорі. Езотерики розповіли, що знаменують зірки в небі, і що чекає сновидця.