До лідерства чи банкрутства? Що означає сон про бика

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Бик на галявині, фото
Фото: byrdyak

Езотерики розповіли, що чекати, якщо уві сні побачили бика

Сни про тварин зазвичай знаменні. Наші пращури вважали, що різні тварини несуть різні попередження для сновидця. Раніше ми писали, що означає сон про коня , а тепер розкажемо, до чого сниться бик.

Різні сонники по-різному тлумачать сон про бика, пише ezoteryka.com.ua . Таке сновидіння потрібно тлумачити, залежно від того, якою була тварина, і що як вона себе вела.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, бик із великими рогами сниться до лідерства і визнання у колективі. Якщо ви бачили, як бики пасуться на зеленій галявині, чекайте фінансового успіху та злетів, про які ви і не мріяли.

За французьким сонником, бик чорного кольору знаменує сильні почуття. Якщо він буцається — до кохання. Якщо на сновидця напав злий бик — до проблем у стосунках через плітки.

Хасе у своєму соннику пише, що бик, який нападає, сниться до взаємного, щасливого кохання. Злий бик уві сні закликає сновидця до обережності. Якщо у тварини не було голови, через перевтому ви можете втратити чимало своїх досягнень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться кіт. Віщуни розповіли, чи дійсно ця тварина попереджає сновидця про негаразди, і як їх уникнути.