Березневий Супермолодик принесе гроші 4 знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
779
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Гроші в кишені, фото
Фото: jarmoluk

Езотерики розповіли, кому почне щастити із фінансами із середини березня

Молодий Місяць, який вступає в активну фазу 10 березня об 11:00, матиме максимально близьку відстань до Землі. Оскільки такий феномен рідкісний, Молодик перейменували на “Супермолодик” . Він має у декілька разів сильніший вплив на долі людей.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить із грошима. Фінанси будуть надходити з усюди: від керівництва, бізнесу чи у вигляді подарунка. Ловіть момент, аби накопичити кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телець

Із середини березня вам почнуть поступати фінансові надходження з різних джерел. Інвестуйте їх у свою мрію. Фінансовий портал буде активним до кінця року.

Водолій

Вам будуть пропонувати чимало варіантів вигідної співпраці. Оцініть усе, що може принести прибуток. Не бійтеся підписувати договори із 11 березня.

Терези

Усе вийде ще краще, ніж ви думали. Ви впораєтеся із труднощами, які пов'язані з грошима, і забудете про все, як про страшний сон. Попереду — успішні фінансові проєкти і вигідні інвестиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Козоріг

Ваші старання на роботі помітить керівництво і обов'язково оцінить додатковим фінансовим конвертом. Зверніть увагу на знаки Всесвіту. Вас будуть скеровувати до грошових надходжень.

Нагадаємо, раніше ми писали, у яких знаків Зодіаку закінчиться “чорна смуга” . Астрологи розповіли, кому почне щастити уже з середини березня.