Сон про подарунки: як розтлумачити, і що чекати

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Подарунки, фото
Фото: blickpixel

Віщуни розповіли, що означає сон, у якому ви бачили презенти

Сон про подарунки буває не часто, тому варто звернути увагу на його тлумачення. Особливо важливим моментом є те, який саме подарунок ви бачили. Раніше ми писали, до чого сняться яблука , а тепер розкажемо, що означають презенти уві сні.

Розтлумачувати такий сон потрібно за деталями, які ви запам'ятали, пише ezoteryka.com.ua. Якщо ви робили комусь подарунок — це знак вашого бажання комусь сподобатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви отримували презент від мами, це підказка. Пригадайте, що саме ви тримали. Подарунок у коробці сниться до побачення. Якщо він закритий — зустріч буде таємна. Сон, у якому ви бачили багато подарункових пакетів, сниться до появи у вашому житті коханої людини.

Якщо жінці уві сні подарували рибу, це знак народження хлопчика. Презенти від незнайомців сняться до цікавої подорожі. Якщо вам не сподобався подарунок — до несподіванки, яка не принесе позитивних емоцій.

За сонником Хассе, бачити подарунок у когось в руках — це знак того, що ви поміняєте думку про цю людину. Якщо ви дарували комусь презент — до проблем на роботі, через які будете шкодувати, що взагалі пішли в цю установу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви отримали будь-який подарунок — до прибутку. Чим більше радості ви відчували, тим більшим буде достаток. Бачити уві сні, як чоловік щось комусь дарує — до гостей.

Раніше ми писали, що означає сон про пір'я. Езотерики розповіли, що чекати після побаченого.