Від килимка до зубної щітки: що "забувають" прибирати в домі різні знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дівчата прибирають у кімнаті, фото
Фото: pexels

У кожного є своя слабкість

У кожного з нас є власні слабкості. І стосуються вони навіть прибирання удома. Тож сьогодні ми вирішили розповісти вам, що найбільше не люблять прибирати різні знаки Зодіаку — після прочитання цієї статті ви точно будете знати, куди заглянути, прийшовши у гості до друга чи подруги 😂😂😂

Отже, щоб знати де і що саме шукати, звернемося до гороскопа зіркових нечупар, яким ділиться zatyshok . Нижче знайдете слабкі місця кожного знака Зодіаку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • 🟡 Овен : решітки й духовка. Оскільки Овни не вирізняються особливим терпінням, ця частина кухні у них зазвичай у найгіршому стані.

  • 🟢 Телець : пледи, ковдри та подушки. Представники цього знака просто обожнюють заритися під ковдру і чілити, однак навряд чи згадають, коли ту ковдру востаннє прали.

  • 🔵 Близнята : телефон. Цей гаджет вони досить рідко випускають із рук, тож йому потрібне особливо ретельне очищення від бруду, пилу та мікробів.

  • 🟣 Рак : фоторамки. Раки дуже люблять роздруковані фото, однак нечасто звертають увагу на те, що на рамках вже назбиралося пів кілограма пилу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • 🔴 Лев : сміттєвий бак. Якщо ви зайшли на кухню до Лева і там не дуже приємно пахне, можете навіть не сумніватися, звідки йде той сморід. Леви, нагадування: час від часу сміттєвий бак потребує очищення ззовні та зсередини!

  • 🟠 Діва : пилосос. Представник цього знака Зодіаку може довго й нудно не прибирати в домі взагалі, а потім кинутися робити все й відразу… і знов забути про прибирання на довгі тижні. Як і про те, що мішок із пилом із пилососа потрібно регулярно витрушувати.

  • 🟡 Терези : підлога та килимок під диваном. Тільки роблячи перестановку в домі (або затявши ремонт), Терези звернуть увагу на те, що робиться у них під диваном.

  • 🟢 Скорпіон : матрац. Ці люди ставляться до прибирання з маніакальною пристрастю (або “забивають” на нього повністю — тут вже як пощастить), проте їхнє прибирання вкрай рідко зачіпає все, що стосується їхнього улюбленого місця в домі — ліжка. І насамперед ідеться про матрац, який за простирадлом не бачив світу білого віками…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • 🔵 Стрілець : фіранка для душу. Не лякайтеся, якщо помітили, що на ній вже зародилося позаземне життя. Стрільці просто не звертають на це жодної уваги. Приблизно через рік-два вони просто куплять нову.

  • 🟣 Козоріг : вентилятори та світильники. Вони ніколи не піднімають очей вгору. А часом варто було б…

  • 🔴 Водолій : вентиляційні отвори. Ще один знак Зодіаку, який не любить зайвих клопотів та заглядань “не туди, куди треба”. У лісі має здохнути щось дуже й дуже велике, аби Водолій визнав потребу хоча б час від часу мити вентиляцію.

  • 🟠 Риби : щітки для волосся і зубні щітки. Риби завжди думають про щось велике, глобальне… І зовсім не думають про те, що гребінці потрібно регулярно мити, а зубні щітки — змінювати на нові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно готувати і пити каву з корицею у четвер , щоб залучити фінансове благополуччя. Якщо ви вважаєте, що у свою звичайну каву достатньо закинути трохи кориці, маємо для вас невтішні новини — це працює зовсім не так! 😉