Машина-безхатько: що робити взимку з авто, якщо немає гаража? Найкращі поради на різні випадки

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Машина вже давно перетворилася на необхідність, а не ознаку розкоші. Автомобілів на дорогах так багато, що постає питання, як забезпечити її безпеку та зберігання взимку, при відсутності гаража.

Більшість автомобілістів намагаються ставити авто найближче біля свого будинку, навіть коли є гараж, але він знаходиться надто далеко. Як зберігати ваш транспорт правильно, без гаража, розповідає segodnya.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Машина-безхатько: що робити взимку з авто, якщо немає гаража? Найкращі поради на різні випадки - фото №1

Дотримуйтеся таких правил.

  1. Правильне місце для паркування. Найголовніше - обрати правильне місце для паркування авто. Найкраще ставити прямо під вікнами, так ви зможете спостерігати за нею і при обвалі снігу, він не пошкодить машину.

  2. Зазвичай, місця біля смітника вільніші, проте крім неприємного запаху ваше авто може пошкодити сміттєзбиральна машина.

  3. Під деревами - не найкращий варіант. Після негоди доведеться збирати гілки і відмивати смолу з капота.

  4. Придбайте спеціальний захисний чохол для автомобіля. Можна замовити в інтернеті або у автомагазинах. Він виготовлений з водонепроникної плівки та прогумованої тканини, що не завдасть транспорту шкоди і відмінно захистить від дощу та вітру.

  5. Встановіть на машину беззвучну сигналізацію, яка передаватиме сигнал безпосередньо господарю, або блокуйте автомобіль за допомогою імобілайзера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всі ці поради стосуються автомобіля, який постійно використовується. Якщо ж ви плануєте поставити і не їздити всю зиму, то для збереження машини необхідні інші важливі способи.