Догляд за навушниками AirPods: 4 правила для довгої служби

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

AirPods - це навушники для  iPhone. Доступні з бездротовим зарядним футляром, відтворюють тривимірний звук і налаштовуються під форму вуха. Але на жаль, не мають функції самоочищення, тому їх необхідно регулярно чистити і правильно заряджати.

Редакція ХОЧУ! рекомендує правильно доглядати за дорогим девайсом, очищати від вушної сірки, бруду та пилу, щоб вони прослужили якнайдовше. Рекомендації щодо догляду за навушниками прості, але вимагають дотримання правил і регулярності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Догляд за навушниками AirPods: 4 правила для довгої служби - фото №1

Правила догляду за навушниками

  1. Для очищення девайсу використовуйте м'яку безворсову тканину, вушні палички чи суху щітку з м'якими ворсинками.

  2. irpods першого і другого покоління потрібно оберігати від попадання вологи, так як вони не водостійкі.

  3. Якщо на навушники потрапила будь-яка рідина, шампунь чи кондиціонер потрібно якнайскоріше протерти їх вологою м'якою тканиною.

  4. У випадку попадання рідини всередину девайсу, не використовуйте його до тих пір, поки він повністю не висохне. Мікрофон і сітки динаміків очищайте лише сухою ватною паличкою.

Очищайте кейс для зарядки м'якою тканиною без ворсу. Не промивайте під водою, перевіряйте чи всередину не потрапила рідина. Бруд з роз'єму видаляйте сухим пензликом. При очищенні не використовуйте абразивні матеріали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкраще зберігати девайс у спеціальному неслизькому чохлі, так ви зможете захистити його від подряпин і можливості впустити з рук. Раніше ми писали, як вибрати надійний гаджет дитині і на що, звертати увагу при покупці.

Головне фото: Freepik