Рятуємося від злому: дізнайтесь, як захистити свої дані на телефоні

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На жаль, нині хакери показують високий рівень винахідливості. За умови необережної поведінки користувачів отримати доступ до даних практично не важко. Як в таких умовах захистити свій телефон?

Пропонуємо врахувати кілька корисних порад щодо захисту даних смартфона. Ось що потрібно зробити, щоб вашу особисту інформацію не змогли вкрасти зловмисники.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Антивірус. Встановіть антивірусне програмне забезпечення для телефону, щоб забезпечити захист від шкідливих програм.

Складний пароль. Використовуйте складний пароль для розблокування телефону, підвищуючи рівень безпеки. Ніяких дат народження та цифр від 1 до 10.

Оновлення операційної системи (ОС). Регулярно оновлюйте операційну систему, оскільки сучасні оновлення спрямовані на захист від шкідливих програм.

Обережне встановлення програмного забезпечення (ПЗ). Встановлюйте програми лише з перевірених джерел, щоб уникнути загроз.

Функція шифрування. Активуйте функцію шифрування, щоб захистити інформацію у разі втрати телефону.

Використання VPN. Скористайтеся приватною віртуальною мережею (VPN), щоб зашифрувати дані, що передаються через Інтернет.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Google заявив про те, що видалить частину облікових записів. Дізнайтеся причини та можливий вихід із ситуації.