Як зміниться наш світ, якщо раптом зникне Інтернет?

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Уявити своє життя без гаджетів багатьом людям на сьогодні надзвичайно складно. Те саме стосується й Інтернету, адже під нього "підв'язані" різні сфери нашого життя: починаючи від роботи та навчання, маршрутів, за якими ми прокладаємо собі шлях, спілкування з іншими людьми, і закінчуючи банальними розвагами.

То що ж станеться, якщо в одну мить ми залишимось без Інтернету? Відповідь на це питання дає сайт itsider .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Бізнес

У першу чергу "обвалиться" вся економічна складова, адже бізнес без застосування інтернету не зможе працювати так само швидко та якісно. Усі ті компанії, які орієнтовані виключно на онлайн-споживачів, збанкрутують. Те саме стосується і операторів мобільного зв'язку.

2. Розваги та спілкування

Забудьте про соцмережі, різні месенджери, через які так зручно спілкуватися з людьми із будь-якої точки світу, та сайти будь-якої тематики - їх не буде. Для багатьох людей це стане справжнім викликом, адже тримати контакт із людьми, з якими ти навіть не знайомий особисто у реальному житті, а не через умовний фейсбук або якусь гру, навряд чи хтось побіжить знайомитися наживо (нагадаємо: мобільної мережі теж не буде).

Як зміниться наш світ, якщо раптом зникне Інтернет? - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Освіта

На щастя, зараз інтернет - це не тільки розваги, а й освіта. Більшість навчальних матеріалів, а також різноманітні дослідження вчених викладаються у Мережу і саме там їх знаходять мільйони інших людей.

4. ЗМІ

Більшість засобів масової інформації без доступу до Інтернету та можливості зв'язатися з іншими людьми телефоном, втратять свою актуальність: журналісти зможуть висвітлювати лише ті події, до яких матимуть фізичний доступ. А це насправді не так вже й багато, тому навіть у газетах читати буде нічого - ми опинимось в інформаційній бульбашці.

І це - далеко не весь список, а лише частина від того, що нам насправді дарує доступ до Інтернету. В сучасному світі Всесвітня Мережа - це велика перевага для всього людства!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про роутери з SIM-картами. Напередодні імовірних відключень світла українцям радять придивитися до таких моделей та оцінити, наскільки вони можуть бути корисними за умов повернення блекаутів.